Γκόγκος Β. Γεώργιος – Στείλαμε το μήνυμα του εθελοντισμού αλλά και της καθαριότητας προς πάσα κατεύθυνση

17 Μαΐου, 2015 23:15 Επιμέλεια: /

DSC_2797_DCE

Ανεξάρτητα από τις ιδιότητες μου , αλλά ως ενεργός πολίτης του Δήμου Καλαμπάκας, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους διοργανωτές   της εθελοντικής δράσης καθαρισμού των Μετεώρων από την Πράσινη Κιβωτό, τον Δήμο Καλαμπάκας, τον ΣΚΑΙ και το Ράδιο Σταγών .

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους εθελοντές(ενήλικες , παιδιά ,σύλλογοι, φορείς , χορηγοί) πού συμμετείχαν σε αυτή τη δράση , στέλνοντας το μήνυμα του εθελοντισμού αλλά και της καθαριότητας προς πάσα κατεύθυνση.

Τέλος η σημερινή πρωτοβουλία ελπίζω να σταθεί αρωγός, ώστε να διατηρούμε καθαρό το περιβάλλον και να μην αρκούμαστε μόνο σε μία ετήσια εθελοντική συνάντηση καθαρισμού , αλλά να διατηρούμε  το χώρο των Μετεώρων  και της πόλης μας καθαρό. Ας μην ξεχνούμε ότι  πληθώρα επισκεπτών περνά καθημερινά από εδώ. Εξάλλου και εμείς οι ίδιοι εδώ ζούμε και η καθαριότητα πρεσβεύει και την παιδεία που κατέχουμε.

 

Γκόγκος Β. Γεώργιος

Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων

Τοπικός Σύμβουλος Καστρακίου

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.