Γκόγκος Β. Γεώργιος – Σχετικά με το σπάσιμο πινακίδας πληροφοριών

1 Ιουλίου, 2016 18:08 Επιμέλεια: /

4

Επανέρχομαι σε ένα θέμα το οποίο είχε επιλυθεί συγκεκριμένα την  Μ. Πέμπτη.  Το θέμα είχε να κάνει με το σπάσιμο από το τζάμι της πινακίδας πληροφοριών που βρίσκεται στο παλαιό Καστράκι.

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά η άτυχη αυτή πινακίδα βρέθηκε στο στόχαστρο απαίδευτων ανθρώπων οι οποίοι εξαντλήσαν επάνω της όλη την βαρβαρότητά τους και αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά την έλλειψη παιδείας αλλά και μόρφωσης τους.

Και κάπου εδώ μου γεννάται η εξής ερώτηση « Πόσο ‘’μάγκες’’ μπορεί να αισθάνονται αυτοί που προέβησαν σε αυτή την ‘’γενναία’’ πράξη αλλά και πόσα ψυχοσωματικά κατάλοιπα έχουν μέσα τους; »

Καλώ την Δημοτική Αρχή για την εκ νέου αντικατάστασης αυτής αλλά και να την εξεύρεση λύσης για την αποφυγήν τέτοιων πράξεων που αμαυρώνουν την ήδη τραυματισμένη εικόνα την τουρισμού και όχι μόνο.

Γκόγκος Β. Γεώργιος

Τοπικός Σύμβουλος Καστρακίου.

Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.