Γκετοποίηση

11 Αυγούστου, 2015 08:08 Επιμέλεια: /

dimoyla epaggelmaties 1_DCE

Είναι  εμφανές ότι το πολεοδομικό  συγκρότημα  της  Καλαμπάκας  μιμείται  λειτουργίες μεγάλων αστικών κέντρων στις αρνητικές τους  εκφάνσεις  βέβαια  .

Διαπιστώνεται  ότι ορισμένα σημεία  της πόλης  τείνουν να αποκτήσουν χαρακτηριστικά   γκέτου κάτι εξόχως  σοβαρό , αν αφεθεί να επισυμβεί ,  καθώς θα επηρεάσει την συνολική εικόνα της πόλης  προς το αρνητικότερο  ενώ η Καλαμπάκα  μπορεί και πρέπει να μετεξελιχθεί σε πόλη του φωτός και του πνεύματος .

Είναι σαφές πως η δημοτική αρχή οφείλει να μελετήσει το θέμα  τώρα που το πρόβλημα  βρίσκεται στο αρχικό  στάδιο παρεμβαίνοντας  άμεσα και δραστικά ώστε να αποτρέψει την δημιουργία γκέτο . Και μπορεί να το κάνει αυτό παρατηρώντας την λειτουργία της πόλης σε όλες της τις εκφάνσεις .

Σε χώρους που δεν υπάρχει επαρκής  φωτισμός , να φωτιστούν  με άπλετο φως , εκεί που έχουν καταστραφεί υποδομές να αποκατασταθούν  και να γίνουν μικρής κλίμακας εκδηλώσεις  , ενώ  σε συνεργασία με το Α/Τ  να δρομολογηθούν κοινές πρωτοβουλίες .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.