“Γκάζια” και θέαμα πρόσφερε το Scramble Κεντρικής Ελλάδος που διοργάνωσε η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
6 Οκτωβρίου 2019, 11:34

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ο 4ος αγώνας του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Κεντρικής Ελλάδος που διοργάνωσε η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας στο 6ο χλμ. Καλαμπάκας – Ιωαννίνων δίπλα από τον υποσταθμό της ΔΕΗ.

Ο καιρός ήταν ιδανικός και αυτό ήταν η αφορμή να βρεθεί αρκετός κόσμος στο σημείο του αγώνα για να τον παρακολουθήσει από κοντά.

Η πρόσβαση σε όλα τα σημεία της πίστας ήταν πολύ εύκολη και έτσι ο κόσμος μπορούσε να παρακολουθήσει τον αγώνα από όποιο σημείο επιθυμούσε.

Αναβάτες και θεατές έμεινα όλοι ευχαριστημένοι από την διοργάνωση που για ακόμη μια φορά οι άνθρωποι της ΜΟΛΕΚ φρόντισαν να είναι άψογοι.

Στην Κατηγορία EXPERT έδωσς το παρόν ο 12 φορές Πανελλήνιος Πρωταθλητής Endurο  Βασίλης Σιαφαρίκας αλλα και ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής Motocross στην κατηγορία ΜΧ2 Αλέξανδρος Γεωργαντάς.

Επίσης συμμτείχαν αναβάτες που διακρίνονται στο Π.Π.  Enduro αλλά και στο Π.Π Motocross, όπως ο Δημήτρης Βαρσάμης αλλά και ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Κωνσταντίνος Γεροντάκης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .