Γκάφα η εκλογή Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας ??

6 Μαρτίου, 2017 23:52 Επιμέλεια: /

SYMBOYLIO 5 MARTIOY 2017 (7)

Η κα Γκαραγκάνη – Κουκοράβα Μαρία εκλέχτηκε στην θέση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας μετά τις Αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν κατά την χθεσινή διαδικασία.

Και ενώ στην συνεδρίαση δεν κατάλαβε κανείς τίποτα και όλα κύλησαν κανονικά , σήμερα προέκυψε κάποιο πρόβλημα.

Βάση της Νομοθεσίας υπάρχει ασυμβίβαστο στην τοποθέτηση της κας Μαρίας Κουκοράβα στην θέση του Γραμματέως , καθ’ ότι ο Νόμος είναι ξεκάθαρος.

<< … Υποψήφιοι κατά τη διαδικασία πλήρωσης κενωθείσας θέσης στο Προεδρείο του ∆ηµοτικού Συµβουλίου δεν µπορούν να είναι τα λοιπά µέλη του Προεδρείου του ∆ηµοτικού Συµβουλίου. Το κώλυµα εκλογιµότητας αυτών αίρεται, εφόσον πρώτα παραιτηθούν από τα αξιώµατα που κατέχουν. Οι Αντιδήµαρχοι, όσο διαρκεί η θητεία τους, δεν µπορούν να εκλεγούν µέλη του προεδρείου του ∆ηµοτικού Συµβουλίου, Άρθρο 64, παρ.7 του ν. 3852.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη όλα βαίνουν προς επανάληψη της διαδικασίας , δηλαδή εκ νέου σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τώρα ποιους διέφυγε αυτή η μικρή!!! λεπτομέρεια , θα το αποκαλύψει ο Δήμαρχος.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
 • Πεζοδρομιάκιας

  Αλλού το όνειρο και αλλού το θάμα

 • Speedy Gozales

  …….. συνεχίστε γουστάρουμε και έχει πλάκα

 • Μαύρη Τουλίπα

  Αν ήμουν φίλος τους, ακόμα και γνωστός τους, θα ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί!

 • XXL

  Ακόμα μια τζούφια απόφαση.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.