Γυρίσματα του τηλεοπτικού σταθμού BBC στη Διάβα Καλαμπάκας

22 Νοεμβρίου, 2016 10:06 Επιμέλεια: /

15109467_10154861532944614_4385910762696431975_n_dce

Την Δευτέρα, 21-11-2016, συνεργείο του BBC και ειδικότερα της ταξιδιωτικής εκπομπής » Πως να κάνετε τις διακοπές σας καλύτερες» εκδήλωσε ενδιαφέρον και οργάνωσε γυρίσματα , κατόπιν συνεννόησης με τους ιδιοκτήτες Κωνσταντίνο και Ζαχαρούλα Λούδα, στο οινοποιείο «ΛΟΥΔΑΣ» και γενικότερα στη Διάβα.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο οινοποιείο μας, σε έναν από τους αμπελώνες μας στη θέση Άγιος Αθανάσιος και στην πλατεία του χωριού. Εκεί ο Μ.Ε.Ε.Σ Διάβας και οι φίλοι του υποδέχτηκαν το συνεργείο, προσφέροντας παραδοσιακά, από κάθε είδους πίτα μέχρι γλυκά του κουταλιού, βότανα και υποπροϊόντα του σταφυλιού. Το συνεργείο δοκίμασε απ” όλα συνοδευόμενα από εκλεκτά κρασιά του οινοποιείου μας και ενθουσιάστηκε. Το μεγαλύτερο στοίχημα που ήταν η φιλοξενία το κερδίσαμε και μένει να κερδίσουμε το επόμενο στοίχημα, που είναι η προβολή του τόπου μας και την διάδοση των προϊόντων μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας την πρόεδρο του συλλόγου, κυρία Ευθυμία Παπαγεωργίου – Τσιαντή, τα μέλη του και όλο το χωριό που με προθυμία ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μας.

Το απόσπασμα θα προβληθεί τον Φεβρουάριο.

Ευχαριστούμε,
Κωνσταντίνος Λούδας
Ζαχαρούλα Γιαβρούτα – Λούδα

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.