Γιορτή Λήξης Καλοκαιρινών Δράσεων

6 Σεπτεμβρίου, 2017 16:48 Επιμέλεια: /

bibliothiki radio stagon (5)

Μία μεγάλη βόλτα στις «Γειτονιές του Κόσμου», γεμάτη διασκέδαση, εκπαίδευση, γνώση και δημιουργικότητα, έφτασε στο τέλος της.Αυτό το καλοκαίρι μέσα από ένα ταξίδι 14 δράσεων με αφετηρία τη Βιβλιοθήκη, οι μικροί μας φίλοι «άγγιξαν» τ” αστέρια, τις τέχνες και την παράδοση. Τους καλούμε όλους να επιστρέψουν στη «Γειτονιά της Βιβλιοθήκης» για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την τελετή λήξης αυτού του πρωτότυπου ταξιδιού.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ζωντανό σχεδιασμό ενός graffiti εμπνευσμένο από τη Βιβλιοθήκη και τις δράσεις της, από τον street artist Nteko Atao (Κώστα Πανυτσίδη) υπό τους ήχους και τους ρυθμούς της μουσικής του Βιβλιοθηκονόμου Αλέξανδρου Τσέλιου.

Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. στην πίσω αυλή της Βιβλιοθήκης.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.