Γιορτάζουν καταστρέφοντας !!!

19 Νοεμβρίου, 2016 08:12 Επιμέλεια: /

1989ccc6215cdb519b1617996f76995d

Αθήνα ,  Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ιωάννινα, Πάτρα, Ηράκλειο  γιόρτασαν  , λέει , την επέτειο εξέγερσης  του πολυτεχνείου . Πως θυμήθηκαν και πως τίμησαν την επέτειο ;  Ρίχνοντας  βόμβες , καίγοντας  και  σπάζοντας  ό,τι βρήκαν  μπροστά τους με αποτέλεσμα  , σε μία περίπτωση , να τραυματιστεί στο κεφάλι από καδρόνι ο αστυνομικός διευθυντής  Ιωαννίνων .

Από τη Θεσσαλονίκη μέχρι  την Κρήτη πρωταγωνιστές  οι κουκουλοφόροι, οι μολότοφ και τα δακρυγόνα, επισκιάζοντας τις ειρηνικές πορείες που προηγήθηκαν . Αν αυτά  είναι που αποδίδουν  τιμή στο κορυφαίο αυτό ιστορικό γεγονός που επίσπευσε την πτώση της χούντας , τι να πούμε … , ας συνεχίσουμε να γιορτάζουμε καταστρέφοντας , αφήνοντας τα πραγματικά μηνύματα  στο σκοτάδι !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.