Γιορτάστηκε η Αγία Μαρίνα στην Τζούρτζια Ασπροποτάμου

18 Ιουλίου, 2017 07:59 Επιμέλεια: /

tzoyrgia agia marina 2017 (2)

Με κάθε μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε χθες στην Τζούρτζια Ασπροποτάμου , η γιορτή της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Μαρίνας.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο κέντρο του χωριού , καθ’ ότι η σφοδρή βροχόπτωση των προηγούμενων ημερών είχαν καταστήσει δύσκολη την πρόσβαση στο Εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στην Αγία.

Η πρόσβαση γινόταν δύσκολα και μόνο με τετρακίνητα οχήματα , και αυτό θα συντελούσε στο να απουσιάζουν πολλοί κάτοικοι.

Παρευρέθηκε αρκετός κόσμος , μεταξύ αυτών ο Μητροπολίτης Αυλώνος  κ. Χριστόδουλος , Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης , ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης , ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βλάχων Μιχάλης Μαγειρίας και άλλοι.

tzoyrgia agia marina 2017 (6) tzoyrgia agia marina 2017 (5) tzoyrgia agia marina 2017 (4) tzoyrgia agia marina 2017 (3) tzoyrgia agia marina 2017 (1)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.