Γιώργος Θώμος: Μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι τακτοποιημένος οικονομικά ο Α.Σ. Μετέωρα

admin
admin
30 Μαρτίου 2016, 10:50

Συνέντευξη στο Ράδιο Σταγών για το αυριανό φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα παραχώρησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Α.Σ. Μετέωρα κ. Γιώργος Θώμος.

Ο κ. Θώμος έκανε κάλεσμα στο κόσμο της Καλαμπάκας να βρεθεί αύριο στις 3.30 το μεσημέρι στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των Μετεώρων και του Καστρακίου έτσι ώστε να μαζευτούν όσο περισσότερα χρήματα γίνεται τα οποία στη συνέχεια θα δοθούν για τον Θοδωρή Σκαρλάτο από τον Αμάραντο ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί  εις μνήμην του πρώτου πρόεδρου του Σωματείου κ.Ιωάννη Μπουφίδη.

Σε ερώτηση του κ. Γκιάτα για τα οικονομικά της ομάδας ο κ. Θώμος υπογράμμισε ότι η οικονομική κατάσταση που επικρατεί γενικότερα στη χώρα έχει επηρεάσει και τα σωματεία ωστόσο στην ομάδα της Καλαμπάκας απομένουν δύο εκκρεμότητες έτσι ώστε η ομάδα να είναι τακτοποιημένη οικονομικά, οι οποίες είπε θα έχουν τακτοποιηθεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τόνισε πως φέτος η χρονιά δεν πήγε όπως θα περίμενε αλλά το κέρδος είναι πως στα τελευταία παιχνίδια αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα νεαροί παίχτες οι οποίοι μαζεύουν εμπειρίες έτσι ώστε σε λίγα χρόνια να είναι ο βασικό κορμός της ομάδας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .