Γιώργος Θώμος – Η υπόθεση τίτλος για φέτος έχει τελειώσει για τα Μετέωρα – Πρέπει πρώτα να γίνουμε ομάδα και μετά να κοιτάξουμε τους τίτλους

admin
admin
9 Δεκεμβρίου 2015, 18:49

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε το απόγευμα της Τρίτης στο Ράδιο Σταγών ο πρόεδρος του Α.Σ. Μετέωρα κ. Γιώργος Θώμος.

Μιλώντας στην αθλητική εκπομπή που επιμελούνται ο Γιώργος Περγαντής και Νίκος Γκιάτας έκανε μια αναδρομή από την ημέρα που ανέλαβε την προεδρία της ομάδας μέχρι και σήμερα.

»Σίγουρα όταν ανέλαβα την ομάδα κάποια πράγματα στο μυαλό μου τα είχα σκεφτεί διαφορετικά είπε, όμως είμαι άτομο που δουλεύω αρκετά και πιστεύω πως θα φτάσω στο αποτέλεσμα που επιθυμώ.

Το βασικό για μένα είναι πρώτα από όλα να γίνουμε ομάδα.Δεν μπορεί κανείς ποδοσφαιριστής να ασχολείται με το τι κάνει ο προπονητή ή διοίκηση. Φέτος βγήκαμε εκτός κυπέλλου πολύ νωρίς ενώ έχει χαθεί και ο τίτλος ασχέτως αν ακόμη δεν τελείωσε ούτε ο πρώτος γύρος. Δεν με ενδιαφέρει να παίρνουμε τίτλους αλλά από μέσα μας να είμαστε ‘άδειοι’. Είναι ευκαιρία τώρα χωρίς το άγχος και τη πίεση των αποτελεσμάτων να πετύχουμε να γίνουμε ομάδα.

Φυσικά για την εικόνα της ομάδα δεν ευθύνονται μόνο οι παίχτες που παίζουν, έχουν ευθύνη και οι προπονητές αλλά και εμείς σαν διοίκηση. Κάποιοι παίχτες όμως αν δεν αλλάξουν νοοτροπία δεν θα έχουν μέλλον στην ομάδα. Στο τέλος της χρονιάς όλοι θα κριθούμε. Ο κόσμος μας έχει βοηθήσεις πάρα πολύ έως τώρα και πιστεύω θα συνεχίσει να το κάνει γιατί αγαπάει την ομάδα.

Στις ακαδημίες γίνεται πολύ καλή δουλειά με τους προπονητές μας και είδη τα παιδιά μας έχουν συμμετέχει σε αρκετά τουρνουά ενώ στο μέλλον θα συμμετέχουν και σε άλλα.»

Αυτά ήταν τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Θώμου ο οποίος όπως κάθε φορά δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε καμία ερώτηση ενώ κλείνοντας έκανε κάλεσμα στο κόσμο για τον χορό της ομάδα στις 26 Δεκεμβρίου στο κέντρο Τσίκαρης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .