Γιώργος Θώμος: Δεν μπορούμε να στηρίξουμε ούτε οικονομικά ούτε χρονικά αποκριάτικη παρέλαση – Όσα θα γίνουν τις απόκριες

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
28 Ιανουαρίου 2020, 11:05

Για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις μίλησε στο ράδιο Σταγών ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Γιώργος Θώμος.

Ο κ. Θώμος έδωσε τέλος στις φήμες που έκαναν λόγο για αποκριάτικη παρέλαση την Κυριακή της αποκριάς, λέγοντας πως οικονομικά και χρονικά ο Δήμος δεν μπορεί να στηρίξει φέτος ένα τέτοιο εγχείρημα . Δεν πρόκειται να γίνουμε Πάτρα είπε, όπως κάποιοι νομίζουν.

Όσον αφορά το πρόγραμμα υποστήριξε ότι θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις, σε συνεργασία με του Συλλόγους, για παράδειγμα την Τσικνοπέμπτη είπε, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο να βγούνε ψησταριές στους δρόμους έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο μπάρμπεκιου .

Την Παρασκευή πριν από την Κυριακή της Αποκριάς υπάρχει σκέψη για εκδηλώσεις που θα περιέχουν χορούς, εδέσματα από Συλλόγους και καντάδες.

Φυσικά είπε το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το κυνήγι του Θησαυρού που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Την Κυριακή της Αποκριάς θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους και τέλος την Καθαρά Δευτέρα, θα πραγματοποιηθούν τα παραδοσιακά κούλουμα.

Μάλιστα ο κ. Αντιδήμαρχος έκανε γνωστό πως υπάρχει η σκέψη τα παραδοσιακά κούλουμα να πραγματοποιηθούν στον χώρο της Λαϊκής αγοράς στην οδό Βλαχάβας ή στην κεντρική πλατεία, καθώς όπως είπε θέλουμε τον κόσμο να μπει μέσα στην πόλη.

Φυσικά θα στηρίξουμε και τα κούλουμα σε όλα τα χωριά του Δήμου υπογράμμισε.

Όλα αυτά είπε, είναι υπό σκέψη και όσο φτάνουμε προς τις ημέρες της Αποκριάς θα καταλήξουμε και θα ανακοινώσουμε τις εκδηλώσεις επίσημα.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .