Γιώργος Γκόγκος – Μήνυμα για της 28η Οκτωβρίου

28 Οκτωβρίου, 2016 00:07 Επιμέλεια: /

Untitled-1

Ελληνίδες , Έλληνες ,

 

Η 28 Οκτωβρίου 1940  αποτελεί την απαρχή στην μεγάλη  πορεία του Ελληνικού Έθνους και κατέχει περίοπτη θέση στο βάθρο της συλλογικής μας μνήμης.

Εκείνη την ημέρα η αριθμητικά μικρή Ελλάδα αλλά τεράστια σε αξίες , ιδανικά και θέληση για την ελευθερία του τόπου και του Έθνους ανύψωσε το ανάστημα της απέναντι στους κατακτητές και εισβολείς της χώρας μας.

Με το ΟΧΙ του αειμνήστου Πρωθυπουργού Ιωάννη Μεταξά δόθηκε τέλος στα όνειρα των εισβολέων  για υποδούλωση της χώρας μας  και έγινε η απαρχή για την ανασυγκρότηση των δυνάμεων του  Έθνους υπέρ της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

Η Ελλάς του σήμερα καλείται να κρατήσει ζωντανά όλα τα διδάγματα και τις παρακαταθήκες των προγόνων μας για το καλό του Ελληνικού Έθνους.

Την αυριανή ημέρα Τιμούμε την αυτοθυσία των  προγόνων  μας οι οποίοι χύσανε το αίμα τους για την πατρίδα αλλά και για εμάς με αποτέλεσμα να ζούμε σήμερα Ελεύθεροι.

Με αίσθημα υπερηφάνειας για το χθες αλλά και αισιοδοξία για το αύριο της 28ης Οκτωβρίου ας υψώσουμε άπαντες ψηλά το εθνικό μας σύμβολο την Γαλανόλευκη να κυματίζει , αλλά και με την παρέλαση ώστε να  αποδοθεί  ο ελάχιστος φόρος τιμής σε όλους τους ήρωες προγόνους μας που ποτίσανε με το αίμα τους την γη της Ελλάδος μας.

 

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940.

Ζήτω ο Ένδοξος Ελληνικός Στρατός.

Ζήτω το Έθνος.

 

 

Γκόγκος Β. Γεώργιος

Τοπικός Σύμβουλος Καστρακίου.

Αντιπρόεδρος ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.