Γιώργος Γκόγκος – Ευχές σε όλες τις Μητέρες

10 Μαΐου, 2015 19:44 Επιμέλεια: /

Untitled-1

Εκ των αρχαιοτάτων χρόνων αλλά και μέχρι σήμερα το βασικό πυρήνα της οικογένειας , τον αποτελεί η Μητέρα. Και εμείς ειδικά ως Έλληνες  είμαστε άριστοι γνώστες του ιερού θεσμού της οικογένειας . Πάντοτε στην οικογένεια τον πρωταρχικό ρόλο τον κατείχε η Μητέρα. Αυτή η γυναίκα – υπεράνθρωπος που κάνει τα πάντα και χωρίς να υπολογίζει τίποτα με απώτερο σκοπό την ευχαρίστηση και την σωστή διαπαιδαγώγηση των μελών της οικογένειας και ειδικότερα των παιδιών. Ας μην ξεχνιόμαστε και πως ο ρόλος  της Μητέρας επαληθεύτηκε πλήρως από την Παναγία μας , φέρνοντας στην ζωή του υιό του Θεού , τον Ιησού . Η αγάπη της μητέρας προς Εμάς δεν υπολογίζεται και δεν μετριέται με τίποτα.

Εγώ εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά σε όλες τις Μητέρες και τις ευχαριστώ θερμά για το μεγαλύτερο δώρο που έχουν κάνει , να μας φέρουν στην ζωή και να μας γαλουχήσουν σωστά και με αρετές.

 

Γκόγκος Β. Γεώργιος

Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων

Τοπικός Σύμβουλος Καστρακίου

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.