Γιώργος Γκόγκος – «Χαριτωμενιές» το σοβαρό πρόβλημα με τα φώτα – Ευχαριστίες στην Μαρία Φροσυνάκη

24 Ιανουαρίου, 2017 08:16 Επιμέλεια: /

gogos geo

Σε παλαιότερη τοποθέτηση μου είχα ζητήσει την επίλυση της συσκότισης που επικρατεί  στον πεζόδρομο της κεντρικής διασταυρώσεως (Μετέωρα – Κέντρο) του Καστρακίου. Ενώ κάποια στιγμή το θέμα πήγε να επιδιορθωθεί το σκοτάδι έκανε ξανά την εμφάνιση του και εδώ απορείς μήπως είμαστε κάτοικοι άλλης κατηγορίας;
Μάλιστα σε ερώτησή μου για το πότε θα επιδιορθωθεί το πρόβλημα και ότι όλοι οι κάτοικοι πληρώνουμε τα ίδια τέλη έλαβα δυστυχώς την απάντηση « Σύρε και γράψε στο facebook τα παράπονα και άλλες διάφορες χαριτωμενιές.»

Πλέον επιβάλλεται η άμεση επιδιόρθωση του παρόντος προβλήματος.

Κάπου εδώ όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω και την Αντιδήμαρχο Έργων Κα Μαρία Φροσυνάκη για την άψογη συνεργασία μεταξύ ημών σε διάφορα θέματα των τελευταίων ημερών που είχαν να κάνουν τόσο με την ρίψη αλατιού στους δρόμους αλλά και τον εκχιονισμό διαφόρων σημείων του χωριού.

 Γκόγκος Β. Γεώργιος

Τοπικός Σύμβουλος Καστρακίου

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.