Γιώργος Δήμου: Αν δεν γίνει διάνοιξη του δρόμου από τη Δημοτική Αρχή δεν μπορούμε να διορθώσουμε τη βλάβη στη Κορομηλιά

23 Ιανουαρίου, 2017 10:52 Επιμέλεια: /

Untitled

Για το πρόβλημα που έχει σαν αποτέλεσμα η Καλαμπάκα και ολόκληρος ο Δήμος να έχει μείνει χωρίς κανάλια και ραδιόφωνα μίλησε ο προϊστάμενος της ΔΕΔΔΗΕ Καλαμπάκας κ. Δήμου Γιώργος.

Ο κ. Δήμου υποστήριξε ότι λόγω της μεγάλης ποσότητας χιονιού έχουν σπάσει δύο κολώνες με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ρεύμα στη περιοχή εδώ και έξι ημέρες.

Σε ερώτηση για το πότε θα πραγματοποιηθεί η διόρθωση της βλάβης υποστήριξε ότι θα πρέπει πρώτα η Δημοτική Αρχή να πραγματοποιήσει διάνοιξη του δρόμου για να μπορέσει μετά ο εργολάβος να ανέβει και να ξεκινήσει την αποκατάσταση. Εφόσον πραγματοποιηθεί η διάνοιξη η διαδικασία της αποκατάστασης θα χρειαστεί το πολύ δύο ημέρες.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Αντιδήμαρχο κ. Ράντο μας τόνισε ότι αυτή τη στιγμή μεταβαίνει στο σημείο μηχάνημα για να δει ο χειριστής κατά πόσο είναι εύκολη η διάνοιξη.

Φωτογραφία από το κ. Τσέλιο Βασίλη ο οποίος μετέβη στη Κορομηλιά 

16195333_1273773232670703_3383840838650897548_n

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.