Γυμνάσιο Αμπελίων – Θεματική εβδομάδα

15 Μαΐου, 2017 19:21 Επιμέλεια: /

IMG_0530

Στα πλαίσια της Θεματικής Εβδομάδας, που έγινε στο Σχολείο μας από τις 08/05/2017 έως 12/05/201, πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με εγκεκριμένους φορείς οι παρακάτω δράσεις:
• Δευτέρα 08/05/2017: παρουσίαση-ενημέρωση των μαθητών και των εκπαιδευτικών σχετικά με το «Κάπνισμα» και το «Αλκοόλ» από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας, κ. Ρουστάνη Αθανάσιο και κ. Οικονόμου Δήμητρα καθώς και από την Επισκέπτρια Υγείας κ. Ούρδα Χριστίνα.
• Τετάρτη 10/05/2017: ομιλία- παρουσίαση των παρακάτω θεμάτων: «Ενδοσχολική Βία» και «Διατροφικές Διαταραχές» από την Ψυχολόγο της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ν. Τρικάλων κ. Βάγια Χριστίνα.
• Παρασκευή 12/05/2017: βιωματικό εργαστήρι με στόχο την ενδυνάμωση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης των μαθητών από την Κοινωνική Λειτουργό κ. Νταϊλιάνη Κωνσταντίνα του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Τρικάλων.

Ο σύλλογος διδασκόντων

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.