Γιατί ;

28 Δεκεμβρίου, 2015 08:18 Επιμέλεια: /

kadoi (3)

Η πόλη μας , πλημμύρα από επισκέπτες που επέλεξαν να περάσουν τα  Χριστούγεννα εδώ , υπό την πνευματική σκιά της Αγίας Λιθοπόλεως . Και μόνο αυτό το γεγονός θα πρέπει να μας αναγκάσει να την κρατάμε καθαρή και ευπρεπισμένη .

Κι΄όμως  κάποια σημεία  μόνο αυτό δεν δείχνουν .

Σάββατο και Κυριακή η Μετεώρων γέμισε από χαρτόκουτα που κάποιος έξυπνος θεώρησε καλό να μην τα συμπιέσει και να τα δέσει και ύστερα να τα εναποθέσει  στον κάδο ανακύκλωσης , αλλά να τα πετάξει χύμα έξω από τον κάδο . Τα υπόλοιπα βέβαια τα ανέλαβε ο αέρας που τα διασκόρπισε  στον χώρο . Παραπέρα , στην συμβολή Ιωαννίνων και Ηπείρου  , ένα  αδέσποτο σκυλί τραβούσε μια σακούλα .

Και το ερώτημα είναι τις πταίει ; Δεν ξέρω ποιος και τι πταίει , ίσως η χαλαρότητα , ίσως η ανευθυνότητα , ίσως η απουσία παιδείας , ίσως όλα αυτά μαζί , αλλά αν προσέχουμε λίγο περισσότερο , ίσως τα πράγματα να γίνουν καλύτερα σ΄ αυτήν την πόλη !!!

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.