Γιάννης Παπαπούλιος: Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι η Δημοτική Αρχή εργάστηκε σοβαρά

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
22 Μαΐου 2019, 10:27

Στο ράδιο Σταγών μίλησε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Χρήστου Σινάνη, κ. Γιάννης Παπαπούλιος(Φαρμακοποιός) .

Ο κ. Παπαπούλιος ξεκίνησε την συνέντευξη λέγοντας πως αποφάσισε να κατέβει στις εκλογές την τελευταία στιγμή λόγω της περιπέτειας υγείας που πέρασε πριν από το Πάσχα.

Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο είπε, που δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω όλο αυτό το διάστημα . Ζητώ την ψήφο του κόσμου πιστεύοντας ότι θα με κρίνει για όλη την πενταετία και όχι για το μικρό διάστημα που έλειπα.

Αποφάσισα να κατέβω ξανά στις εκλογές διότι θέλω να βοηθήσω να πάει μπροστά ο τόπος μου. Διάλεξα να κατέλθω με τον κ. Σινάνη γιατί η πενταετία με Δήμαρχο τον κ. Σινάνη πήγε καλά, έγιναν πολλά έργα και αν δεν υπήρχαν οι δικαστικές αποφάσεις στις οποίες χάθηκαν αρκετά χρήματα του Δήμου, θα είχαν γίνει περισσότερα.

Είχε πει κάποτε ο πρώην Δήμαρχος κ. Αντώνης Πινιάρας πως όποιος Δήμαρχος φτιάξει το δίκτυο ύδρευσης φτάνει για να εκλεγεί ξανά Δήμαρχος.  Η νυν Δημοτική Αρχή είπε, δεν έμεινε μόνο στην ύδρευση και αυτό δείχνει το μέγεθος των έργων που πραγματοποίησε.

Κλείνοντας τόνισε πως ο κόσμος έχει καταλάβει ότι η Δημοτική Αρχή εργάστηκε σοβαρά και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν τον συνδυασμό του κ. Σινάνη γιατί απέδειξε ότι μπορεί να παράξει έργο με εντιμότητα .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .