Γιάννης Παπαμιχαήλ: Να μας εξηγήσει ο Δήμαρχος γιατί η προσφορά του ίδιου εργολάβου για τα σκουπίδια στις Δ.Ε. είναι 70 χιλ. ευρώ(περίπου) πιο ακριβή από πέρυσι

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
23 Μαρτίου 2020, 19:41

Την αναβολή ή την συζήτηση των θεμάτων με τηλεδιάσκεψη ζήτησε μέσω του ράδιο Σταγών ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Όπως τόνισε ο κ. Παπαμιχαήλ, υπάρχουν σοβαρά θέματα τα οποία πρέπει να λάβουμε εξηγήσεις και ενημέρωση από τον κ. Δήμαρχο.

Στάθηκε στο θέμα της έγκρισης πρακτικών και δημοπράτησης για την εκτέλεση υπηρεσίας «Αποκομιδή απορριμμάτων» στις Δημοτικές Ενότητες.

Ο κ. Παπαμιχαήλ είπε πως στην εισήγηση αυτού του θέματος, παρατηρεί ότι υπάρχει μόνο ένας ενδιαφερόμενος, οποίος είχε αναλάβει και πέρυσι την αποκομιδή, με την διαφορά όμως ότι πέρυσι έκανε 34% έκπτωση στην αρχική τιμή ενώ φέτος 10% έκπτωση.

Όπως επισήμανε, σε αριθμούς αυτό χοντρικά ισούται με 70 χιλ. ευρώ περίπου περισσότερα από πέρυσι και αναρωτήθηκε γιατί να συμβαίνει αυτό όταν μιλάμε για τα ίδια ακριβώς δρομολόγια και μάλιστα φέτος με το πετρέλαιο σε χαμηλότερη τιμή.

Έκανε γνωστό πως σε συνομιλία που είχε με τον Αντιδήμαρχο κ. Τούλα, του εξέφρασε και ο ίδιος τον προβληματισμό αυτό.

 

  • βραχνος προφητης

    Μας επιασε Αλεκους μαλλον

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .