Γιάννης Παπαμιχαήλ : Δεν έχω κανένα λόγο για να μην πιστέψω τον Χρήστο Σινάνη – Ο Συνδυασμός μου δεν θα αναλάβει καμία έμμισθη θέση καθ’ όλη την τετραετία

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
13 Ιουνίου 2019, 12:20

Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον νέο Δήμαρχο Μετεώρων Θοδωρή Αλέκο , παρ’  ότι μου ζήτησε να συναντηθούμε  ανέφερε σήμερα στο Ράδιο Σταγών ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Και αυτή η συνάντηση δεν έγινε για λόγους φόρτου εργασίας.

Ο κος Παπαμιχαήλ επικεφαλής της ελάσσονος Αντιπολίτευσης με 5 συμβούλους , ρωτήθηκε αν ο συνδυασμός του αναλάβει ο ίδιος ή οι σύμβουλοι του  θέσεις στην επόμενη Δημοτική Αρχή αφού ο νέος Δήμαρχος δήλωσε ότι θα του προτείνει.

Απάντησε κατηγορηματικά ότι σε σύσκεψη του ψηφοδελτίου του αποφασίστηκε ότι κανείς σύμβουλος του συνδυασμού του δεν θα αναλάβει καθ’ όλη την τετραετία έμμισθη θέση ( Αντιδημαρχίες κ.λ.π.).

Θα συνεργαστεί και με τον Δήμαρχο κο Αλέκο αλλά και με τον επικεφαλή της Αντιπολίτευσης κο Σινάνη για το καλό του τόπου.

Πιστεύω τον Σινάνη

Ο κος Παπαμιχαήλ απάντησε και για το θέμα που έχει προκύψει με την περιουσία του Δήμου ,το Εθνικό Κτηματολόγιο , το δημοσίευμα Αθηναϊκής εφημερίδος και την απάντηση του Δημάρχου κου Σινάνη.

Είπε ότι δεν έχει κανένα λόγο για να μην πιστέψει τον Χρήστο Σινάνη και θεωρεί ότι όλα όσα γράφτηκαν εναντίον του νυν Δημάρχου , γράφτηκαν  για εντυπώσεις , δημοσιότητα και δεν ισχύουν.

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .