Γιάννης Μπουτίνας – Συγχαρητήρια επιστολή για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων

2 Ιουλίου, 2014 09:59 Επιμέλεια: /

λυκειο

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν την πρώτη δυνατή δοκιμασία των νέων για την είσοδο τους στον επαγγελματικό στίβο .
Με την ανάρτηση των βαθμολογιών τους , μαθαίνουν τις επιδόσεις τους και τις δυνατότητες τους για όποια κατεύθυνση θελήσουν να ακολουθήσουν .
Συγχαίρω όλους αυτούς που ευοδώθηκαν οι στόχοι τους με μια καλή βαθμολογία και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία .
Συγχαίρω όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές για την τεράστια προσπάθεια που κατέλαβαν στον δύσκολο αγώνα των Πανελληνίων Εξετάσεων και να τους τονίσω ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος ,είναι η πρώτη μάχη για την επαγγελματική τους ζωή , θα τους δοθούν πάρα πολλές ευκαιρίες από εδώ και πέρα και πρέπει να συνεχίσουν να είναι το ίδιο δυνατοί .
Γιάννης Μπουτίνας
Περιφ. Σύμβουλος Περιφ. Ενοτ. Τρικάλων

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.