Γιάννης Μπουτίνας : Πρέπει να δοθεί πρόσβαση από το ποτάμι πριν το Πάσχα , αλλιώς θα παραιτηθώ από Περιφερειακός Σύμβουλος

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
25 Απριλίου 2016, 12:02

Στα άκρα φαίνεται οδηγείται η κατάσταση με την πρόσβαση του ποταμού , μετά την πτώση της γέφυρας στην Διάβα και τον αποκλεισμό πολλών χωριών του Δήμου.

Η κατάσταση έχει οξυνθεί αρκετά και όπως δείχνουν τα πράγματα αν δεν δοθεί πρόσβαση , έστω και προσωρινή , θα υπάρχουν εξελίξεις.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Μπουτίνας ανέφερε ότι πρέπει πριν το Πάσχα να αποκατασταθεί η πρόσβαση μέσα από το ποτάμι , αλλιώς θα παραιτηθεί από την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου. Είπε ότι οι δυνάμεις του ( πολιτικές ) είναι περιορισμένες και κάποιοι άλλοι που διαθέτουν περισσότερη δύναμη πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες.

Μέχρι την Μεγάλη  Τετάρτη το πρωί θα υπάρχει πρόσβαση

Κατηγορηματικός ήταν και ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κος Ράντος ο οποίος προανήγγειλε ότι  η σιωπηρή διαμαρτυρία που αποφάσισαν οι κάτοικοι για την Τετάρτη το πρωί δεν θα προλάβει να γίνει  γιατί θα έχει δοθεί λύση πρόσβασης.

Και αυτή η επισήμανση έγινε δημόσια  που σημαίνει ότι και ο κος Ράντος δεσμεύτηκε για αλλαγή της στάσης του σε περίπτωση που διαψευστεί.

Ο Πρώην Δήμαρχος κος Μπουτίνας ανέφερε ότι δεν μπορεί να κατανοήσει τον λόγο που δεν έγινε ακόμα διευθέτηση της κοίτης του ποταμού, ώστε η στάθμη του νερού να μειωθεί τόσο που η πρόσβαση να είναι εύκολη και ασφαλής.

Στον Δήμο Καλαμπάκας  και την Περιφέρεια επέρριψε την ευθύνη ο πρώην Δήμαρχος Κλεινοβού κος Ζαχαράκης  για την μη πρόσβαση λέγοντας  : << … να σταματήσουν να χονδροκάθονται και να φωτογραφίζονται και να δώσουν λύση άμεσα. Αν δεν θέλουν να αναλάβουν ευθύνες καλύτερα να πάνε στα σπίτια τους …>>.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .