Γιάννης Μπουτίνας : Πρέπει να δοθεί πρόσβαση από το ποτάμι πριν το Πάσχα , αλλιώς θα παραιτηθώ από Περιφερειακός Σύμβουλος

25 Απριλίου, 2016 12:02 Επιμέλεια: /

mpoytinas giannis (2)_DCE

Στα άκρα φαίνεται οδηγείται η κατάσταση με την πρόσβαση του ποταμού , μετά την πτώση της γέφυρας στην Διάβα και τον αποκλεισμό πολλών χωριών του Δήμου.

Η κατάσταση έχει οξυνθεί αρκετά και όπως δείχνουν τα πράγματα αν δεν δοθεί πρόσβαση , έστω και προσωρινή , θα υπάρχουν εξελίξεις.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Μπουτίνας ανέφερε ότι πρέπει πριν το Πάσχα να αποκατασταθεί η πρόσβαση μέσα από το ποτάμι , αλλιώς θα παραιτηθεί από την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου. Είπε ότι οι δυνάμεις του ( πολιτικές ) είναι περιορισμένες και κάποιοι άλλοι που διαθέτουν περισσότερη δύναμη πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες.

Μέχρι την Μεγάλη  Τετάρτη το πρωί θα υπάρχει πρόσβαση

Κατηγορηματικός ήταν και ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κος Ράντος ο οποίος προανήγγειλε ότι  η σιωπηρή διαμαρτυρία που αποφάσισαν οι κάτοικοι για την Τετάρτη το πρωί δεν θα προλάβει να γίνει  γιατί θα έχει δοθεί λύση πρόσβασης.

Και αυτή η επισήμανση έγινε δημόσια  που σημαίνει ότι και ο κος Ράντος δεσμεύτηκε για αλλαγή της στάσης του σε περίπτωση που διαψευστεί.

Ο Πρώην Δήμαρχος κος Μπουτίνας ανέφερε ότι δεν μπορεί να κατανοήσει τον λόγο που δεν έγινε ακόμα διευθέτηση της κοίτης του ποταμού, ώστε η στάθμη του νερού να μειωθεί τόσο που η πρόσβαση να είναι εύκολη και ασφαλής.

Στον Δήμο Καλαμπάκας  και την Περιφέρεια επέρριψε την ευθύνη ο πρώην Δήμαρχος Κλεινοβού κος Ζαχαράκης  για την μη πρόσβαση λέγοντας  : << … να σταματήσουν να χονδροκάθονται και να φωτογραφίζονται και να δώσουν λύση άμεσα. Αν δεν θέλουν να αναλάβουν ευθύνες καλύτερα να πάνε στα σπίτια τους …>>.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.