Για ξεχιόνισμα

5 Ιανουαρίου, 2016 08:18 Επιμέλεια: /

rantos kali_DCE

Πόσα  δεν έχουν πει σε ότι αφορά τα καλά που φέρνει  η μετάβαση από την αναλογική στην ψηφιακή τεχνολογία στο τηλεοπτικό σήμα . Το κυριότερο  ότι θα έχουμε πολύ ευκρινέστερη  εικόνα στους τηλεοπτικούς  μας δέκτες .

Ωστόσο , μπορεί  αυτό να είναι αλήθεια  ,αν και αυτό ελέγχεται , αλλά μόλις  χιονίζει η Καλαμπάκα και η ευρύτερη περιοχή μένουν χωρίς τηλεοπτικό σήμα με συνέπεια να αγανακτούν και να διαμαρτύρονται .

Τελικά εκείνος που την πληρώνει από την δημοτική αρχή είναι ο Αντιδήμαρχος  Κώστας Ράντος  που την έβγαλε στην περιοχή της  «Κάτω Κορομηλιάς»  να ξεχιονίζει  το    «δορυφορικό πιάτο» απ΄όπου λαμβάνει η περιοχή  τηλεοπτικό σήμα .

Αντιδήμαρχε , μη μιλάς καθόλου , μια και φέτος είσαι τυχερός καθώς δεν έχουμε χιονοπτώσεις !! Φαντάζεσαι αγαπητέ νε είχαμε κάνα γόνα χιόνι ; Θα έπρεπε να βάλεις γιατάκι στην «Κάτω Κορομηλιά» και κάθε τόσο να ξεχιονίζεις . Εκτός αν ο δήμαρχος ορίσει ειδικό   εκχιονιστή Αντιδήμαρχο . Μια και θερμαινόμενο πιάτο δε βλέπω να τοποθετεί !!!

  • ΟΧΙάς

    Ο αντιδήμαρχος αντί να τρέχει στην «Κάτω Κορομηλιά» καλό θα ήταν να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και να κινηθούν νομικά κατά της εταιρείας που εγκατέστησε τις κεραίες.
    Όλα τα άλλα είναι κινήσεις εντυπωσιασμού.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.