Για το ξεκίνημα νέων αγώνων και στα Τρίκαλα

admin
admin
25 Σεπτεμβρίου 2017, 15:06

Την Κυριακή 24/9 συνεδρίασε η συντονιστική γραμματεία του κόμματος στα Τρίκαλα με την παρουσία και του πρώην Βουλευτή Μαγνησίας Κώστα Δελημήτρου .

Συζητήθηκε το πλαίσιο και ο προγραμματισμός των δράσεων και παρεμβάσεων των μελών και των φίλων της οργάνωσης, με κυρία προτάγματα τη συμμετοχή τους στον αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και της λαϊκής ακίνητης περιουσίας και γενικότερα  στις εργατικές και αγροτικές κινητοποιήσεις ενάντια στην μνημονιακή λιτότητα της «κυβέρνησης της ΚΑΘΟΛΟΥ Αριστεράς».

Κυρίαρχη θέση στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, κατέλαβε και η  προσπάθεια για την  οργανωτική ανασύνταξη των δυνάμεων της ΛΑ.Ε. Τρικάλων με στόχο τη δημιουργία και την οικοδόμηση, μέσα από ακτιβίστικες ενέργειες και κινηματικές δράσεις, ενός πλατιού  δημοκρατικού, προοδευτικού,  ριζοσπαστικού  και αντιμνημονιακού μετώπου  των πολιτικών δυνάμεων και των συλλογικοτήτων της ανυπότακτης και αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, που θα αντιτάξει στη λιτότητα και στον αντιδημοκρατικό αυταρχισμό  της κυβέρνησης Τσίπρα την πρόταση του για ρεαλιστική πολιτική διέξοδο, που θα περνά μέσα από:

1)την κατάργηση της εφτάχρονης και πλέον πολιτικής των μνημονίων που βυθίζουν το λαό μας και την οικονομίας της χώρας σε όλο και χειρότερη οικονομική και κοινωνική κρίση,

2)τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους  του δημόσιου χρέους,

3)την εφαρμογή της «σεισάχθειας» για το ιδιωτικό χρέος των πολιτών,

4)την έξοδο από την ευρωζώνη και τέλος

5)την πολιτική και οικονομική απαγκίστρωση από την Ευρωπαϊκή Ένωση των ελίτ των τραπεζών και των μονοπωλίων, αλλά και της ολοένα αυξανόμενης ξενοφοβίας και των διαρκώς εντεινόμενων ρατσιστικών αντανακλαστικών.

Στην κατεύθυνση αυτή αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί το πρωί της  Κυριακής 22 Οκτώβρη συνέλευση των μελών της  ΛΑ.Ε. Τρικάλων, ώστε μέσα από την εκλογή νέας συντονιστικής γραμματείας και συντονιστή,  να δοθεί το σύνθημα  για το ξεκίνημα νέων αγώνων με στόχο την ανατροπή και στην περιοχή μας, των εφαρμοζόμενων νεοφιλελεύθερων αντιλαϊκών πολιτικών και των κυβερνητικών τους εκφραστών.

Τρίκαλα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Το Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε Τρικάλων

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .