Για το ξεκίνημα νέων αγώνων και στα Τρίκαλα

25 Σεπτεμβρίου, 2017 15:06 Επιμέλεια: /

apoxorisan-antarsya-sunergazontai-laiki-enotita-aran-aras

Την Κυριακή 24/9 συνεδρίασε η συντονιστική γραμματεία του κόμματος στα Τρίκαλα με την παρουσία και του πρώην Βουλευτή Μαγνησίας Κώστα Δελημήτρου .

Συζητήθηκε το πλαίσιο και ο προγραμματισμός των δράσεων και παρεμβάσεων των μελών και των φίλων της οργάνωσης, με κυρία προτάγματα τη συμμετοχή τους στον αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και της λαϊκής ακίνητης περιουσίας και γενικότερα  στις εργατικές και αγροτικές κινητοποιήσεις ενάντια στην μνημονιακή λιτότητα της «κυβέρνησης της ΚΑΘΟΛΟΥ Αριστεράς».

Κυρίαρχη θέση στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, κατέλαβε και η  προσπάθεια για την  οργανωτική ανασύνταξη των δυνάμεων της ΛΑ.Ε. Τρικάλων με στόχο τη δημιουργία και την οικοδόμηση, μέσα από ακτιβίστικες ενέργειες και κινηματικές δράσεις, ενός πλατιού  δημοκρατικού, προοδευτικού,  ριζοσπαστικού  και αντιμνημονιακού μετώπου  των πολιτικών δυνάμεων και των συλλογικοτήτων της ανυπότακτης και αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, που θα αντιτάξει στη λιτότητα και στον αντιδημοκρατικό αυταρχισμό  της κυβέρνησης Τσίπρα την πρόταση του για ρεαλιστική πολιτική διέξοδο, που θα περνά μέσα από:

1)την κατάργηση της εφτάχρονης και πλέον πολιτικής των μνημονίων που βυθίζουν το λαό μας και την οικονομίας της χώρας σε όλο και χειρότερη οικονομική και κοινωνική κρίση,

2)τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους  του δημόσιου χρέους,

3)την εφαρμογή της «σεισάχθειας» για το ιδιωτικό χρέος των πολιτών,

4)την έξοδο από την ευρωζώνη και τέλος

5)την πολιτική και οικονομική απαγκίστρωση από την Ευρωπαϊκή Ένωση των ελίτ των τραπεζών και των μονοπωλίων, αλλά και της ολοένα αυξανόμενης ξενοφοβίας και των διαρκώς εντεινόμενων ρατσιστικών αντανακλαστικών.

Στην κατεύθυνση αυτή αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί το πρωί της  Κυριακής 22 Οκτώβρη συνέλευση των μελών της  ΛΑ.Ε. Τρικάλων, ώστε μέσα από την εκλογή νέας συντονιστικής γραμματείας και συντονιστή,  να δοθεί το σύνθημα  για το ξεκίνημα νέων αγώνων με στόχο την ανατροπή και στην περιοχή μας, των εφαρμοζόμενων νεοφιλελεύθερων αντιλαϊκών πολιτικών και των κυβερνητικών τους εκφραστών.

Τρίκαλα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Το Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε Τρικάλων

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.