Για τις εκλογές στο «σωματείο» των εμπορίου-τροφίμων και super market «Έξω οι εργοδότες από τα σωματεία και το συνδικαλιστικό κίνημα»

28 Σεπτεμβρίου, 2017 08:04 Επιμέλεια: /

pame_0_1_DCE

Το εργοδοτικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ κοσμεί πλειάδα στελεχών της εργοδοσίας. Στις προηγούμενες αρχαιρεσίες εκλέχθηκαν με την παράταξη του ΜΕΤΑ (ΣΥΡΙΖΑ) ως αντιπρόσωποι για τις δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις μια σειρά στελέχη. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Β.Κ., εξουσιοδοτημένος από το ΔΣ της επιχείρησης «ΑΒ Βασιλόπουλος» στην αγοραπωλησία αυτοκινήτων, Γ.Κ., υπεύθυνη συντονισμού τμήματος Ασφάλειας στην «ΑΒ Βασιλόπουλος», Π.Δ., εξουσιοδοτημένος από το ΔΣ της επιχείρησης «ΑΒ Βασιλόπουλος» για την αλληλογραφία και τα συστημένα, Σ.Σ., υπεύθυνος εξωτερικού ελέγχου «ΑΒ Βασιλόπουλος», Δ.Γ., περιφερειακός διευθυντής «ΑΒ Βασιλόπουλος», Κ.Μ., περιφερειακός διευθυντής «ΑΒ Βασιλόπουλος», Σ.Ξ., περιφερειακός διευθυντής «ΑΒ Βασιλόπουλος», Α.Λ., περιφερειακός διευθυντής «ΑΒ Βασιλόπουλος», Α.Π., περιφερειακός διευθυντής «ΑΒ Βασιλόπουλος», Ν.Κ., διευθυντής καταστήματος «ΑΒ Βασιλόπουλος», Ι.Λ., διευθυντής καταστήματος «ΑΒ Βασιλόπουλος», Α.Μ., διευθύντρια καταστήματος «ΑΒ Βασιλόπουλος», Θ.Κ., διευθυντής καταστήματος «ΑΒ Βασιλόπουλος», Γ.Δ., διευθυντής καταστήματος «ΑΒ Βασιλόπουλος», Κ.Φ., διευθυντής καταστήματος «ΑΒ Βασιλόπουλος», Γ.Π., διευθυντής καταστήματος «ΑΒ Βασιλόπουλος», Α.Σ., product manager «Σκλαβενίτης». Μεσοβδόμαδα ψήφισε και ο Γ.Γ., διευθυντής προσωπικού στον «Σκλαβενίτη», ο οποίος ήταν και νέα εγγραφή! Η πλειοψηφία των παραπάνω είναι σήμερα και υποψήφιοι… Επίσης άλλοι τόσοι και συγκεκριμένοι, προσέρχονται και ψηφίζουν!

Ενδεικτικά, διαβάζουμε παρακάτω στην εφημερίδα της κυβερνήσεως για 2 από τα στελέχη της επιχείρησης ΑΒ Βασιλόπουλος που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο και τις «απλές ευθύνες» που έχουν στα πλαίσια της επιχείρησης. Αντίστοιχα άλλα στελέχη της επιχείρησης εκλέγονται από το επιχειρησιακό σωματείο του ΑΒ Βασιλόπουλου, το οποίο συγγενεύει σε διαδικασίες και χειρισμούς με τον παραπάνω μηχανισμό.

Και όσον αφορά αυτό το μηχανισμό της εργοδοσίας που προσπαθεί να μπει με νύχια και με δόντια στις γραμμές των εργατών,  θα υπάρχει και συνέχεια σε αποκαλύψεις..

Δεν έχουν καμία δουλειά οι εργοδότες, στα εργατικά σωματεία!

Καλουμε όλα τα ΕΚ, τις Ομοσπονδιες, τα πρωτοβαθμια και δευτεροβαθμια σωματεια να έρθουν να δουν με τα ίδια τους τα μάτια αυτό το αίσχος και να παρουν θεση. Δεν νοειται συνδικαλιστης-εργάτης που να μην παρει θεση για αυτό που συντελειται αυτές τις μέρες.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.