Για την συγχώνευση τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης με Αστυνομικά Τμήματα – Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Καλαμπάκα

6 Ιουλίου, 2016 18:22 Επιμέλεια: /

sinoriofilakes (1)

Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην Καλαμπάκα , με αντικείμενο την Συνοριοφύλαξη της Χώρας .

Στην συνάντηση συμμετείχαν τα μέλη της Ομοσπονδίας  Συνοριοφύλαξης  Ελλάδος κκ. Χαρέλας Παναγιώτης , Μουστακίδης Ισαάκ και Αμοιρίδης Στυλιανός ( Πρόεδρος , Αντιπρόεδρος και Ταμίας αντίστοιχα ) με τους Τάτσιο Απόστολο και Κεραμά Απόστολο ( Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο της Ένωσης Τρικάλων).

Την συνάντηση απασχόλησε το σοβαρό θέμα που αφορά την αναδιοργάνωση και δη την συγχώνευση σε πολλές περιπτώσεις Τμημάτων Φύλαξης με Αστυνομικά Τμήματα. Τέτοια είναι η περίπτωση του Τμήματος Παράνομης Μετανάστευσης Ν. Τρικάλων που υπάρχουν σκέψεις να συγχωνευτεί με το Α.Τ. Καλαμπάκας.

Η συζήτηση περιελάμβανε τις θέσεις του αρμόδιου Υπουργείου πάντα σε αντιπαραβολή με τις θέσεις της Ομοσπονδίας.

Η υλοποίηση ενσωμάτωσης έχει προγραμματιστεί να  πραγματοποιηθεί από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο . Ο τρόπος και η κατανομή θα γίνει με Προεδρικό Διάταγμα που θα ορίζει και τις νέες Αρμοδιότητες.

Αναλύθηκε από τους παρευρισκόμενους η συνεισφορά των Τμημάτων Συνοριοφύλαξης , τα προβλήματα των Τοπικών Ενώσεων  και κατά πόσο μπορεί η Ομοσπονδία να συμβάλει για την καλύτερη λειτουργία τους.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Ταβέρνα Βαβίτσας στο Καστράκι και παρόμοια συνάντηση πραγματοποιήθηκε και στην Καρδίτσα.

Μεταξύ άλλων σκοπός της Ομοσπονδίας είναι  η συνένωση όλων των σωματείων των εργαζομένων στην Υπηρεσία Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Λαθρομεταναστών ή όπως αλλιώς µετονοµαστεί στο µμέλλον, που υπάγεται στο Υπουργείο Δηµοσίας Τάξεως και η ενιαία εκπροσώπησή της.  Η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονοµικών, ασφαλιστικών και κοινωνικών συµφερόντων και δικαιωµάτων των Συνοριακών φυλάκων. Η προάσπιση της ανεξαρτησίας του συνδικαλιστικού κινήµατος. Η ανάπτυξη αλληλεγγύης ανάµεσα στους εργαζόµενους, παράλληλα µε τη συνεχή αναβάθµιση του συνδικαλιστικού ενδιαφέροντος για ένα μαζικό συνδικαλιστικό κίνηµα. Η συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους αγώνες όλων των εργαζομένων. Η συμβολή στη διαφύλαξη και προαγωγή των δημοκρατικών θεσµών της χώρας. Η συμβολή στη βελτίωση της εργατικής, κοινωνικής και συνδικαλιστικής νοµοθεσίας. Η προστασία των εργαζομένων από παραβιάσεις Νόµων και κανονισµών από διάφορα επίπεδα Διοίκησης. Η πάλη για τη Δημοκρατία, την κοινωνική πρόοδο και την ειρήνη. Η Ομοσπονδία, βασιζόµενη επί των αρχών του συνδικαλιστικού κινήµατος, ασφαλίζει την πλήρη αυτονομία και ελευθερία των σωματείων – ενώσεων µελών της κ. άλλων…

sinoriofilakes (2) sinoriofilakes (3) sinoriofilakes (4) sinoriofilakes (5)

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.