Για την μετονομασία του Δήμου- Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
23 Ιουνίου 2017, 07:54

Στην Αθήνα μετέβη ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σινάνης , μετά τις πληροφορίες ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν ενέκρινε την μετονομασία του Δήμου από Δήμο Καλαμπάκας σε Δήμο Μετεώρων.

Ο κος Σινάνης πριν λίγες ημέρες , μιλώντας στην στήλη μας εξεπλάγη από την απόφαση αφού και η απόφαση της Επιτροπής Ονοματοδοσίας ήταν ομόφωνη και ο Αρμόδιος Υπουργός έχει υπογράψει την αλλαγή.

Και ενώ όλα ήταν έτοιμα και όλοι πίστευαν ότι πρόκειται για μια διαδικαστική απόφαση του Συμβουλίου , τα πράγματα μπερδεύτηκαν ιδιαίτερα.

Έτσι ο κος Σινάνης μετέβη στην Αθήνα για να πληροφορηθεί από κοντά και επίσημα πλέον γιατί απορρίφθηκε η απόφαση για την μετονομασία.

Η μετονομασία του Δήμου σε Δήμο Μετεώρων ήταν ένα στοίχημα για τον Δήμαρχο Καλαμπάκας αφού πίστευε και πιστεύει ότι το όνομα ¨Μετέωρα¨ θα προσδώσει άλλο κύρος στην περιοχή και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη.

Την μεγάλη χαρά του Δημάρχου την διαδέχτηκε η απογοήτευση , και η παρουσία του στην Αθήνα έχει ως στόχο την πληροφόρηση αν μπορεί να αλλάξει η απόφαση.

 

 • Μαύρη Τουλίπα

  Επί μήνες αναλώθηκε σε ένα επαναλαμβανόμενο Success story, και τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί πανικόβλητος ότι είμαστε σε αδιέξοδο.

 • ΟΧΙάς

  Μετά το στραπάτσο ακύρωσης της απόφασης του ΔΣ για την παραχώρηση του οικοπέδου για το υγραέριο ήρθε και η απόφαση του ΣΤΕ για την μετονομασία του δήμου, χορτάσαμε αέρα κοπανιστός.

  • βραχνος προφητης

   Σου αρεσει που ο δημος δεν θα αλλαξει ονομα μονο και μονο για να την πεις στον Σινανη, ε;
   Μπορεις αραγε να γινεις και πιο μικροψυχος; Ο χρονος θα δειξει…

   Βεβαια αν ημουν κι εγω εισοδηματιας ισως και να μη μου καιγοταν καρφι για το γενικο καλο

   • ΟΧΙάς

    ΟΥΣΤ

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .