Για την ύδρευση Καλαμπάκας – Συνεδρίασε εκτάκτως η Οικονομική επιτροπή

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
13 Απριλίου 2017, 10:05

Πραγματοποιήθηκε χθες  Μ. Τετάρτη και ώρα 14:00 στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Καλαμπάκας συζήτηση για ένα από τα σημαντικότερα θέματα των τελευταίων ετών.

Το θέμα ήταν ένα και αφορούσε την Έγκριση όρων διακήρυξης ύδρευσης Καλαμπάκας και την έκδοση των τευχών δημοπράτησης.

Μιλώντας στην στήλη μας ο κος Σινάνης ανέφερε ότι μετά από την συγκεκριμένη συνεδρίαση θα ακολουθήσει η προκήρυξη  που εντός 20 ημερών οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν προσφορές.

Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που ο προϋπολογισμός του αγγίζει το ποσό των 4.498.999,40 ευρώ , και που οι ενδιαφερόμενοι αναμένεται να είναι αρκετοί.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος πρόκειται ένα πολυπόθητο και αναγκαίο έργο, που εδώ και είκοσι χρόνια αποτελούσε στόχο όλων των δημοτικών αρχών. Το εγκριθέν έργο, αποτελεί επιστέγασμα των συντονισμένων προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής και των υπηρεσιών του Δήμου Καλαμπάκας με τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ώστε η μελέτη που συντάχθηκε άμεσα και έγκαιρα από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, να τύχει της ένταξης της και να ξεκινήσει η υλοποίηση της, το συντομότερο δυνατόν. Το έργο ¨ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΕΡΥΣΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ¨ προϋπολογισμού 4.498.999,40 €, αποτελεί έργο ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της πόλης της Καλαμπάκας. Αποτελεί μία ακόμα ενέργεια της Δημοτικής Αρχής για την βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας, με σκοπό τόσο την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών ύδρευσης, όσο και την βέλτιστη διαχείριση του υδατικού αποθέματος της περιοχής.

Οι δημότες μας είπε , αποτελούν τους καλύτερους θεματοφύλακες της συνέχισης αυτής της σοβαρής και υπεύθυνης αναπτυξιακής δράσης και αποδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο, ότι όταν θέλουμε και ενώνουμε τις δυνάμεις μας, τότε σίγουρα μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Το έργο θα κατασκευαστεί τμηματικά ώστε να μην υπάρχει ασφυξία σε ολόκληρη την πόλη από τις εργασίες που θα γίνονται.

 

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .