Για την ύδρευση Καλαμπάκας – Συνεδρίασε εκτάκτως η Οικονομική επιτροπή

13 Απριλίου, 2017 10:05 Επιμέλεια: /

idrefsi (1)

Πραγματοποιήθηκε χθες  Μ. Τετάρτη και ώρα 14:00 στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Καλαμπάκας συζήτηση για ένα από τα σημαντικότερα θέματα των τελευταίων ετών.

Το θέμα ήταν ένα και αφορούσε την Έγκριση όρων διακήρυξης ύδρευσης Καλαμπάκας και την έκδοση των τευχών δημοπράτησης.

Μιλώντας στην στήλη μας ο κος Σινάνης ανέφερε ότι μετά από την συγκεκριμένη συνεδρίαση θα ακολουθήσει η προκήρυξη  που εντός 20 ημερών οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν προσφορές.

Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που ο προϋπολογισμός του αγγίζει το ποσό των 4.498.999,40 ευρώ , και που οι ενδιαφερόμενοι αναμένεται να είναι αρκετοί.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος πρόκειται ένα πολυπόθητο και αναγκαίο έργο, που εδώ και είκοσι χρόνια αποτελούσε στόχο όλων των δημοτικών αρχών. Το εγκριθέν έργο, αποτελεί επιστέγασμα των συντονισμένων προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής και των υπηρεσιών του Δήμου Καλαμπάκας με τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ώστε η μελέτη που συντάχθηκε άμεσα και έγκαιρα από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, να τύχει της ένταξης της και να ξεκινήσει η υλοποίηση της, το συντομότερο δυνατόν. Το έργο ¨ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΕΡΥΣΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ¨ προϋπολογισμού 4.498.999,40 €, αποτελεί έργο ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της πόλης της Καλαμπάκας. Αποτελεί μία ακόμα ενέργεια της Δημοτικής Αρχής για την βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας, με σκοπό τόσο την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών ύδρευσης, όσο και την βέλτιστη διαχείριση του υδατικού αποθέματος της περιοχής.

Οι δημότες μας είπε , αποτελούν τους καλύτερους θεματοφύλακες της συνέχισης αυτής της σοβαρής και υπεύθυνης αναπτυξιακής δράσης και αποδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο, ότι όταν θέλουμε και ενώνουμε τις δυνάμεις μας, τότε σίγουρα μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Το έργο θα κατασκευαστεί τμηματικά ώστε να μην υπάρχει ασφυξία σε ολόκληρη την πόλη από τις εργασίες που θα γίνονται.

 

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.