Για μας χωρίς εμάς ;

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
11 Ιουλίου 2015, 08:06

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος αλλά και άλλοι τοπικοί πολιτιστικοί φορείς γίνονται για να υπηρετήσουν κάτι , ένα στόχο , ένα σκοπό  που μπορεί να σχετίζεται με την τέρψη της ψυχής , την πνευματική ανάταση , την ανάδειξη της κουλτούρας , την ανταλλαγή πολιτιστικών αγαθών μεταξύ λαών και πολιτισμών …

Από αυτήν την άποψη πρέπει να στηρίζονται από όλους  μας . Εκδηλώσεις που γίνονται για μας χωρίς εμάς παρόντες , είναι ανώφελες να γίνονται ακριβώς γιατί δεν έχει κανένα  νόημα .

Λοιπόν , όταν ένα σύνολο ανθρώπων  μιας άλλης χώρας  μας τιμά  , έχουμε χρέος  να  τους τιμήσουμε  και εμείς με την παρουσία  μας  τουλάχιστον !!!

Βέβαια  η στιγμές που περνάμε ως χώρα και ως λαός  είναι  κρίσιμες . Όταν  η Ελλάδα αναστενάζει  στις  ουρές  των Α.Τ.Μ  και  γενικώς βρίσκεται σε απόγνωση  για το τί θα ξημερώσει  ,  είναι  εξόχως δύσκολο  να  παρακολουθήσει  μια  μουσική  παράσταση .

Παρά ταύτα , την ίδια  ώρα τα  καφέ της πόλης ξεχείλιζαν από κόσμο θέτοντας ερωτηματικά για την επικοινωνιακή  στρατηγική από πλευράς  διοργανωτών . Πάντως η υπόσχεση που είχε δώσει τον περασμένο Νοέμβριο ο ιδρυτής και πρόεδρος της χορωδίας  «Intermittence» Eric Bardet  για μια παράσταση στην πόλη μας εντός του Ιουλίου , υλοποιήθηκε έστω και χωρίς εμάς μηδέ και του γράφοντα εξαιρουμένου .

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .