Για μας χωρίς εμάς ;

11 Ιουλίου, 2015 08:06 Επιμέλεια: /

DSC_5758_DCE

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος αλλά και άλλοι τοπικοί πολιτιστικοί φορείς γίνονται για να υπηρετήσουν κάτι , ένα στόχο , ένα σκοπό  που μπορεί να σχετίζεται με την τέρψη της ψυχής , την πνευματική ανάταση , την ανάδειξη της κουλτούρας , την ανταλλαγή πολιτιστικών αγαθών μεταξύ λαών και πολιτισμών …

Από αυτήν την άποψη πρέπει να στηρίζονται από όλους  μας . Εκδηλώσεις που γίνονται για μας χωρίς εμάς παρόντες , είναι ανώφελες να γίνονται ακριβώς γιατί δεν έχει κανένα  νόημα .

Λοιπόν , όταν ένα σύνολο ανθρώπων  μιας άλλης χώρας  μας τιμά  , έχουμε χρέος  να  τους τιμήσουμε  και εμείς με την παρουσία  μας  τουλάχιστον !!!

Βέβαια  η στιγμές που περνάμε ως χώρα και ως λαός  είναι  κρίσιμες . Όταν  η Ελλάδα αναστενάζει  στις  ουρές  των Α.Τ.Μ  και  γενικώς βρίσκεται σε απόγνωση  για το τί θα ξημερώσει  ,  είναι  εξόχως δύσκολο  να  παρακολουθήσει  μια  μουσική  παράσταση .

Παρά ταύτα , την ίδια  ώρα τα  καφέ της πόλης ξεχείλιζαν από κόσμο θέτοντας ερωτηματικά για την επικοινωνιακή  στρατηγική από πλευράς  διοργανωτών . Πάντως η υπόσχεση που είχε δώσει τον περασμένο Νοέμβριο ο ιδρυτής και πρόεδρος της χορωδίας  «Intermittence» Eric Bardet  για μια παράσταση στην πόλη μας εντός του Ιουλίου , υλοποιήθηκε έστω και χωρίς εμάς μηδέ και του γράφοντα εξαιρουμένου .

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.