Για άλλη μια φορά αργά τα αντανακλαστικά του γραφείου τύπου του Α.Ο.Καλαμπάκας

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
18 Δεκεμβρίου 2018, 09:00

Την λύση συνεργασίας με τον προπονητή του Α.Ο.Καλαμπάκας κ. Σδράκα είχαμε το βράδυ της Δευτέρας σύμφωνα με δήλωση του ίδιου του κ. Σδράκα σε αθλητικές ιστοσελίδες των Τρικάλων.

Για άλλη μια φορά η πόλη της Καλαμπάκας ενημερώνεται για την λύση συνεργασίας ενός προπονητή στην ομάδα μπάσκετ από άλλες πηγές και όχι από την ίδια την ομάδα καθώς το γραφείο τύπου της ομάδας απέδειξε για ακόμη μια φορά τα αργά αντανακλαστικά του και ενώ έχουν περάσει αρκετές ώρες από την στιγμή που η είδηση έγινε γνωστή δεν έχει υπάρξει επίσημο δελτίο τύπου.

Φυσικά για να είμαστε σωστοί πρέπει να πούμε πως υπήρξε επικοινωνία με άνθρωπο της ομάδας αφού η είδηση είχε γίνει γνωστή σε όλα τα Τρίκαλα και μας ενημέρωσε ότι σε λίγα λεπτά θα εκδοθεί δελτίο τύπου που θα ανακοινώνει επίσημα την λύση συνεργασίας με τον κ. Σδράκα.

Ακόμα το περιμένουμε…

Τελικά στις 11.15 ήρθε το δελτίο τύπου:

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κόσμο της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ και ευρύτερα ότι η συνεργασία της ομάδας μας του Α.Ο ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ με τον προπονητή Κώστα Σδράκα ολοκληρώθηκε.

Ο Πρόεδρος Κος ΦΑΜΙΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ και σύσσωμη η  Διοίκηση αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Κώστα Σδράκα για την συνεργασία του με τον Α.Ο. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .