Γεώργιος Γκόγκος – Δελτίο τύπου

admin
admin
20 Ιουλίου 2015, 23:14

Όπως πολλάκις έχω αναφέρει βασικό μου μέλημα δεν είναι η αυτοπροβολή μου , αλλά η διαφάνεια και η ειλικρίνεια προς τους πολίτες , άλλωστε έτσι εκλέχτηκα και έτσι θα συνεχίσω για το καλό του χωριού μου.
Για το λόγο αυτό παραθέτω παρακάτω τις εισηγήσεις μου που κατέθεσα σήμερα 20.7.15 στο Δήμο Καλαμπάκας και σχετίζονται :

1. Με τα καυσόξυλα του 2015( συγκεκριμένα τα πρακτικά της συνεδρίασης με την απόφαση δεν συμβαδίζουν πουθενά{αλήθεια πώς έγινε αυτό?δεν είναι παράνομο?} και έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί έλεγχος) .
2. Με τις λακούβες που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο προς το κοιμητήριο στο Καστράκι.

Ακολουθούν οι προτάσεις – εισηγήσεις :
Εισήγηση 1η.
Καστράκι 20 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΣ:
1. Δήμαρχο Καλαμπάκας
2. Πρόεδρο ΤΚ Καστρακίου
3. Γραμματεία ΤΚ Καστρακίου

ΑΙΤΗΣΗ – ΑΝΑΦΟΡΑ

Του Γεωργίου Γκόγκου , Τοπικού Συμβούλου Καστρακίου.

///////////////////////////////////////////

1. Με την κατάθεση της εν λόγω αίτησης σας γνωστοποιώ ότι η απόφαση με αυξ. αριθμό 6/2015 και τα πρακτικά του ΔΣ της 13/3/2015 με την απόφαση 6/2015 δεν συμβαδίζει και δεν επαληθεύεται απολύτως πουθενά. Συγκεκριμένα η τήρηση πρακτικών αναφέρει στο Θέμα 4ο επιτόπιο έλεγχο με αρμόδιες αρχές ενώ στην απόφαση 6/2015 αναφέρει ότι λήφθηκε απόφαση για την μη κοπή των καυσόξυλων έτους 2015 , στοιχείο που δεν επαληθεύεται. Παρακαλώ πολύ όπως προβείτε στην άμεση αντικατάσταση αυτής , άλλως θα είμαι στην δυσάρεστη θέση να ασκήσω όλες τις έννομες διαδικασίες κατά παντός υπευθύνου διότι η υπογραφή μου έχει μπει σε πρακτικό(Θέμα 4ο – 13.3.2015) που λέει άλλα και η απόφαση με αυξ αριθμό 6/2015 τα αναιρεί όλα και αναφέρει άλλα χωρίς να έχω δεχτεί εγώ την αλλαγή αυτή. Και αν έγινε αλλαγή παρακαλώ να μου προσκομιστεί το σχετικό πρακτικό που υπογράφω εγώ ο ίδιος προσωπικά.
Να σημειωθεί ότι την 11.06.2015 με αριθμό πρωτ 13141 σας έχω ενημερώσει για το σχετικό θέμα και σας έχω επισυνάψει το σχετικό πρακτικό αλλά μέχρι και σήμερα δυστυχώς δεν έχω λάβει καμία απάντηση.

Τέλος να σας γνωρίσω ότι αποτέλεσμα αυτής της παράνομης πράξης είχε ως αποτέλεσμα το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Καλαμπάκας να μου απαντήσει( 15764 – 14.7.2015) ότι δεν μπορεί να συσταθεί ειδική επιτροπή διότι η απόφαση αναφέρει την μη κοπή καυσόξυλων για το έτος 2015.

Παρακαλώ πολύ για τις απαιτούμενες και νόμιμες ενέργειες Σας για την επίλυση του εν λόγω θέματος .
Καστράκι 20 Ιουλίου 2015

Γκόγκος Β. Γεώργιος

Τοπικός Σύμβουλος Καστρακίου
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Εισήγηση 2η.
Καστράκι 20 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΣ:
1. Δήμαρχο Καλαμπάκας
2. Πρόεδρο ΤΚ Καστρακίου
3. Αντιδήμαρχο Έργων Δήμου Καλαμπάκας

ΑΙΤΗΣΗ – ΑΝΑΦΟΡΑ

Του Γεωργίου Γκόγκου , Τοπικού Συμβούλου Καστρακίου.

///////////////////////////////////////////

Το τελευταίο διάστημα στο Καστράκι και συγκεκριμένα στο δρόμο που οδηγεί προς το κοιμητήριο ( οδός Μαμάτα) ο δρόμος έχει λακούβες και ανοίγματα που καλύπτονται επιφανειακά με χαλίκι και άμμο . Αποτέλεσμα αυτού είναι να καταστρέφονται τα αυτοκίνητα αλλά και να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα τόσο για τους κατοίκους αλλά και για τα δίκυκλα εξαιτίας της ολισθηρότητας του άμμου και του χαλικιού. Επίσης από το σημείο περνάνε αρκετοί τουρίστες διότι το GPS , τους υποδεικνύει τον εν λόγω δρόμο ως συντομότερο για να κατευθυνθούν προς Γιάννενα κλπ.
Εκτός και αν το συγκεκριμένο έργο δεν έχει ολοκληρωθεί τεχνικά. Αν συμβαίνει αυτό απαντήστε μου εγγράφως πότε θα ολοκληρωθεί και θα επιστρέψει το οδικό δίκτυο στην πρωτύτερη του μορφή.
Για να μην γινόμαστε αποδέκτες αρνητικών σχολίων από τους Τουρίστες αλλά και για να μην έχουμε κάποιο ατύχημα ,
Παρακαλώ πολύ όπως προβείτε σε άμεση ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου.

Καστράκι 20 Ιουλίου 2015

Γκόγκος Β. Γεώργιος

Τοπικός Σύμβουλος Καστρακίου

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .