Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων

1 Μαρτίου, 2017 18:25 Επιμέλεια: /

thumb_19f5e-magnitikos-tomografos

Με αφορμή δημοσίευμα σε τοπική ιστοσελίδα, την 1η  Μαρτίου 2017 που αφορά τη λειτουργία του Μαγνητικού Τομογράφου στο Νοσοκομείο Τρικάλων, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Η ανάρτηση που έχει δημοσιευθεί, δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση σε πραγματικά γεγονότα.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας, για την αποκατάσταση της αλήθειας, να παραθέσουμε την ειδική άδεια λειτουργίας του εργαστηρίου απεικονίσεων του Μαγνητικού Τομογράφου του Νοσοκομείου μας, προκειμένου να μην σχηματίζονται λανθασμένες εντυπώσεις.

Ενημερώνουμε πως ήδη, εξυπηρετούνται εσωτερικοί ασθενείς και εντός ολίγου χρονικού διαστήματος, θα μπορούν να προσέρχονται στο Νοσοκομείο και εξωτερικοί ασθενείς προκειμένου να πραγματοποιήσουν την ανωτέρω εξέταση.

 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.