«Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Αποφοίτων Λυκείων Καλαμπάκας 1983 με θέμα αλλαγή καταστατικού»

24 Ιουνίου, 2017 11:13 Επιμέλεια: /

apofoitoi 1983

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Λυκείων Καλαμπάκας 1983 (ΣΑΛΚ 1983) προσκαλεί όλα τα μέλη του τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 στο ξενοδοχείο ‘Ορφέας’ στην Καλαμπάκα και ώρα 19.00, σε μία ειδική Γενική Συνέλευση, με μοναδικό θέμα τη διεύρυνση του Συλλόγου του και σε άλλες χρονιές αποφοίτων των Λυκείων της πόλης καθώς και αλλαγής καταστατικού.

Η Γενική Συνέλευση είναι ανοικτή και σε αποφοίτους άλλων ετών (προγενέστερους και μεταγενέστερους)!

Παρακαλώ όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι 28/07/2017, στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος              Διαμαντής Γκίκας

Η Γραμματέας         Κωνσταντινιά Μπρέντα

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.