Γέμισε νερά

7 Δεκεμβρίου, 2015 07:59 Επιμέλεια: /

aithoysa pollaplon likio nera (9)

Δεν έφταναν  οι άλλες  περιπέτειες  – έκπτωση  αρχικού αναδόχου , ανάδειξη  νέου και υπογραφή  νέας  σύμβασης –  του έργου «αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Ενιαίου Λυκείου Καλαμπάκας»  , με το που ξεκίνησαν οι εργασίες , ο χώρος πλημμύρισε νερά λόγω , όπως ειπώθηκε , μη διευθέτησης των όμβριων νερών .

Βεβαίως θα γίνουν οι κατάλληλες τεχνικές παρεμβάσεις που θα διασφαλίσουν  την στεγανότητα του κτηρίου , αλλά η παροιμία λέει ότι η καλή μέρα απ΄το πρωί φαίνεται !!! Έ, το εν λόγω έργο  μάλλον ξεκίνησε απ΄ την αρχή «στραβά» .

Όχι τόσο από τεχνικής άποψης , όσο από την γλωσσοφαγιά κάποιων που διαφωνούσαν με την εν λόγω επιλογή . Και πως τα φέρνει η πολιτική να καλείται τώρα ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Τουρισμού  Κώστας  Ράντος να βγάλει τα κάστανα απ΄την φωτιά !!!

Αντιδήμαρχε , το καλό το παλικάρι ξέρει κι΄ άλλο μονοπάτι . Ποιο ; Όχι με τα δάχτυλα  αλλά με την μασιά !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.