Γέμισε με ‘κούκλες’ το πάρκινγκ του ξενοδοχείου Grand Meteora

admin
admin
29 Σεπτεμβρίου 2017, 09:59

Μετά το Gumball 3000 του περασμένου καλοκαιριού, άλλη μια εκδήλωση με supercars περνάει αυτές τις ημέρες από τους δρόμους της χώρας μας.

Πρόκειται για το Miles of Mystery, έναν θεσμό που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την ολλανδική Bcause. Μια σημαντική διαφορά του σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη εκδήλωση είναι ότι οι διαδρομές και ο προορισμός παραμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή άγνωστα, ακόμα και για τα πληρώματα των αυτοκινήτων! Οι συμμετέχοντες αφήνουν τα αυτοκίνητά τους σε ένα προκαθορισμένο σημείο και αυτά φορτώνονται σε νταλίκες και μεταφέρονται εκεί που πρέπει. Οι ίδιοι φτάνουν εκεί με αεροπλάνο, αλλά μαθαίνουν τον προορισμό και παραλαμβάνουν τα εισιτήριά τους λίγες ώρες πριν ταξιδέψουν.

Το φετινό, 10ο Miles of Mystery, πραγματοποιείται στην Ελλάδα. Οι έξι νταλίκες με τα 50 σπορ, πολυτελή και ιστορικά μοντέλα από την Ολλανδία αποβιβάστηκαν στην Πάτρα την περασμένη Κυριακή, ταλαιπωρήθηκαν λίγο στην Αθήνα αφού από λάθος κάποιες από αυτές βρέθηκαν στο… Κολωνάκι, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο, αλλά τελικά παρέδωσαν τα αυτοκίνητα στο Ζάππειο. Εκεί όπου δόθηκε η εκκίνηση του Miles of Mystery 2017, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου.

Στο Miles of Mystery συμμετέχουν πληρώματα με σύγχρονα σπορ μοντέλα όπως McLaren 570S, Mercedes-AMG GT C Roadster, Porsche 911 GT3 RS και Cayman GT4 κ.ά. και άλλα με κλασσικά αυτοκίνητα όπως Jaguar E-type, Datsun 240 Z, Porsche 356 και αρκετές 911 όλων των γενεών. Το παλαιότερο αυτοκίνητο όλων είναι μια Bentley Derby του 1934, ενώ το πιο περίεργο, μάλλον το τρίκυκλο νίκελ Morgan 3-Wheeler. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις 50 συμμετοχές στην επίσημη ιστοσελίδα.

Τα μοναδικά αυτά αυτοκίνητα βρέθηκαν στη περιοχή μας αφού χθες το απόγευμα έφτασαν στο ξενοδοχείο GRAND METEORA στο Καστράκι τραβώντας φυσικά το ενδιαφέρον του κόσμου.

Σήμερα οι συμμετέχοντες θα μας αποχαιρετήσουν έτσι ώστε να συνεχίσουν τον προορισμό τους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .