«Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές»

25 Νοεμβρίου, 2015 08:05 Επιμέλεια: /

buffet_1

«Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές» και ευωδιαστές  πλημμύρισαν  τις Βρυξέλλες παρά το γεγονός  ότι οι  άνθρωποι έχουν άλλα θέματα να σκεφτούν  μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι  . Ωστόσο  η Ελληνική αντιπροσωπεία  που βρέθηκε  στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο υπογραφής του καταστατικού του Δικτύου Δήμων των Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων από Δημάρχους καθώς και Εταίρους του έργου  έκανε την δουλειά  στον στόχο της εκδήλωσης για την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών και της χώρας.

Τώρα , καλά όλα αυτά και μπράβο , αλλά με μια μικρή «ένσταση» αναφορικά με το γεγονός ότι η σχετική υπογραφή της ίδρυσης του δικτύου έπρεπε να γίνει στις Βρυξέλλες . Νομίζω σε καιρούς που η Τ.Α διαμαρτύρεται  για την περικοπή των Κ.Α.Π απειλώντας με κλείσιμο των δήμων , όλα πρέπει να συνυπολογίζονται με βάση την συμπίεση των εξόδων .

Κατά τ΄ άλλα  δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε τα καλύτερα στην πρωτοβουλία δίνοντας σημασία και στο τι ταϊζουμε  τους τουρίστες όταν έρχονται στην χώρα  μας !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.