Γέφυρα Διάβας – Το προσεχές διάστημα η ημερομηνία για την υπογραφή της σύμβασης αποκατάστασης

21 Ιουλίου, 2016 11:04 Επιμέλεια: /

gefyra-diabas-katas-imera-8

Σε ένα από τα πιο σοβαρά θέματα που αφορούν τον Δήμο Καλαμπάκας εδώ και καιρό αναφέρθηκε ο κύριος Σινάνης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε στην εκπομπή του Βαγγέλη Γκιάτα στο Ράδιο Σταγών και αυτό δεν είναι άλλο από την γέφυρα της Διάβας.

Ο κύριος Σινάνης τόνισε ότι, δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία που θα υπογραφεί η σύμβαση, παρόλα αυτά η συγκεκριμένη ενέργεια θα γίνει το προσεχές διάστημα καθώς άπαντες θέλουν να προλάβουν να τελειώσουν το έργο πριν μπει για τα καλά χειμώνας και γεμίσει με νερό πάλι το ποτάμι.

Το διάστημα αποκατάστασης της γέφυρας υπολογίζεται στις 70 ημέρες από την στιγμή που θα ξεκινήσουν τα έργα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.