Γέφυρα Διάβας – Όταν κάποιοι βλέπουν μια πεσμένη γέφυρα, κάποιοι άλλοι βλέπουν μια ράμπα !!!

29 Φεβρουαρίου, 2016 19:48 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Ουδέν κακό αμιγές καλού λέει ο λαός μας και σίγουρα κάτι τέτοιο ταιριάζει στην περίπτωση της γέφυρας της Διάβας.

Φυσικά όλοι συμφωνούμε στο μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργήσει η πτώση της γέφυρας, αλλά μέσα σε όλο αυτό το πρόβλημα και όλα τα κακά που έχει προκαλέσει στη περιοχή μας κάποιοι είδαν και ένα καλό .

Νεαροί με τα bmx τους χρησιμοποίησαν τη γέφυρα σαν ράμπα κάνοντας έτσι το χόμπι τους σε ένα σημείο που κανείς τους δεν θα φανταζόταν πριν λίγους μήνες.

Τα παιδιά εκμεταλλεύτηκαν τη κλήση της γέφυρας για μερικά άλματα και μερικές μοναδικές φωτογραφίες που ίσως μετά από χρόνια να τις δείχνουν στους φίλους τους ή στα παιδιά τους και δεν θα τους πιστεύουν.

Πριν σας αφήσουμε να πάρετε μια γεύση ας ευχηθούμε για άλλη μια φορά στην όσο το δυνατόν γρηγορότερη αποκατάσταση της γέφυρας.

Χωρίς τίτλο

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.