Γέφυρα Διάβας – Άρχισε η αποκατάσταση του οδοστρώματος

18 Απριλίου, 2017 11:52 Επιμέλεια: /

gefyra asfaltos (6)

Φαίνεται ότι η ημερομηνία της 30 Απριλίου που έδωσαν Μιχαλάκης και Σινάνης  ως το αργότερο για την  διέλευση οχημάτων πάνω από την γέφυρα της Διάβας θα ισχύσει.

Ήδη αυτές τις ημέρες τοποθετούνται τα κάγκελα με πολύ γρήγορο ρυθμό και από σήμερα άρχισε η αποκατάσταση του οδοστρώματος την γέφυρας.

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας και οι τεχνικές υπηρεσίες βρέθηκαν στον χώρο όπου γίνονται οι εργασίες και προφανώς ικανοποιημένοι δείχνουν ότι ο εφιάλτης τελειώνει.

Εφιάλτης για τους κατοίκους των αντίπερα χωριών που αναγκάζονται 15 μήνες τώρα να ταλαιπωρούνται και να ξοδεύονται.

gefyra asfaltos (8) gefyra asfaltos (7) gefyra asfaltos (6) gefyra asfaltos (5) gefyra asfaltos (3) gefyra asfaltos (2)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.