Γάμος επιπέδου… Super League για την Καλαμπακιώτισσα Κατερίνα Τζιώρα και τον ποδοσφαιριστή Σάββα Σιατραβάνη !

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
13 Ιουνίου 2018, 09:51

Ο Σιατραβάνης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Κατερίνα Τζιώρα στον Πλαταμώνα και μάλιστα βάπτισαν και την κορούλα τους, στην οποία έδωσαν το όνομα, Κωνσταντίνα.

Ουκ ολίγοι ήταν οι ποδοσφαιριστές που τίμησαν τον Σιατραβάνη και συγκεκριμένα το παρών έδωσαν οι Δημήτρης Ταΐρης, Βασίλης Βαλλιάνος, Γιώργος Ντάσιος, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Νίκος Ζιάμπαρης, Τάσος Παπάζογλου, Θωμάς Γραικός, Βαγγέλης Πίτκας, Νίκος Αγγελούδης, Νίκος Πουρτουλίδης, Άρης Καρασαλίδης και Ανέστης Χατζηλιάδης.

Το λαμπερό νυφικό, τα φορέματα της μητέρας, της αδερφής της νύφης και την τελετή επιμελήθηκε η μοναδική στο είδος της κυρία Σόφη Μαύρου Τζουβάρα.

Η Ε. Τζουβάρας-Μαύρου Σοφία ΟΕ ξεκίνησε το 1995. Με την μεθοδική δουλειά, την αγάπη, το μεράκι, τις φρέσκιες ιδέες κατάφερε να εδραιωθεί στο χώρο της μόδας του νυφικού και να παρουσιάσει μια αξιόλογη και ολοκληρωμένη σειρά νυφικών.

Το STAGONNEWS εύχεται στο ζευγάρι να ευτυχήσουν, στον κουμπάρο πάντα άξιος και στους γονείς των παιδιών να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .