Γ. Παπαμιχαήλ: Ο κ. Αλέκος μου έκανε πρόταση για Αντιδημαρχίες – Ουδέποτε κάναμε συμφωνία για την ΚΕΝΑΚΑΠ

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
3 Δεκεμβρίου 2019, 18:43

Στο ράδιο Σταγών μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Δημοτικός Σύμβουτλος κ. Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Ο κ. Παπαμιχαήλ στην συνέντευξή του αναφέρθηκε και στις πρώτες ημέρες που ακολούθησαν μετά την νίκη του κ. Αλέκου στις εκλογές.

Όπως είπε, ο κ. Αλέκος του έκανε πρόταση για Αντιδημαρχίες τις οποίες όμως αρνήθηκε και θα δεν πρόκειται να δεχθεί σε καμία στιγμή της τετραετίας.

Έκανε γνωστό πως κάποιοι, πλησίασαν και Συμβούλους της ομάδας του, προτείνοντας τους  κάποια θέση Αντδημάρχου και όταν το έμαθε αυτό ,τηλεφώνησε στον κ. Αλέκο, ζητώντας τον , να σταματήσει αυτούς που προέβησαν σε τέτοιες κινήσεις, με τον. κ. Αλέκο να δηλώνει άγνοια και να συμφωνεί με τον ίδιο πως κάτι τέτοιο δεν ήταν σωστό.

Όσον αφορά την θέση του προέδρου της ΚΕΝΑΚΑΠ, τόνισε πως ουδέποτε είχε κάνει συμφωνία με τον κ. Αλέκο αφού και ο κ. Αλέκος ενδιαφέρεται για την θέση αυτή αλλά και να μην ενδιαφερόταν ο κ. Αλέκος δεν θα μπορούσε να τον βοηθήσει σε κάτι. Μάλιστα όταν άλλαξε η νομοθεσία είπε, έπαψε να ενδιαφέρεται.

  • Γιώργος Παπανικολάου

    Συμφωνώ σε αρκετές από τις θέσεις,που έχει εκφράσει,κατά καιρούς,ο κ.Παπαμιχαήλ αλλά το να αναφέρει δημόσια το τι ειπώθηκε- προτάθηκε στην ιδιωτικη συνομιλία με τον κ.Αλέκο ΔΕΝ πιστεύω ότι του προσθέτει κάτι.

    Δυστυχώς το αντίθετο θα έλεγα …..

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .