Φτωχότεροι οι πλούσιοι !!

30 Δεκεμβρίου, 2015 08:13 Επιμέλεια: /

xrimata_doseis_aftodioikisi-620x320_DCE

Φτωχότεροι έγιναν το 2015 οι τετρακόσιοι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου  σύμφωνα με τον δείκτη δισεκατομμυριούχων του Bloomberg  . Οι δύσμοιροι  αυτοί άνθρωποι φέρεται να  έχασαν 19 δισεκατομμύρια δολάρια το 2015 , που , όπως τόνισε ο δισεκατομμυριούχος Ken Fisher , οφείλεται  στους φόβους  για κορεσμό στην αγορά πετρελαίου και την κρίση στο χρηματιστήριο της Κίνας  .

Λοιπόν , έχουν και οι πλούσιοι τα προβλήματά  τους και τα βάσανά  τους  που είναι πολλά και σοβαρά καθώς οι άνθρωποι κοιτούν πως θα αναρριχηθούν  προς τα άνω της λίστας των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου κάτι που δημιουργεί  άγχη  και άλλε ψυχοπαθητικές καταστάσεις  που όμως πληρώνουμε όλοι εμείς .

Καιρός είναι  τώρα  ν΄ αρχίσουμε να ανησυχούμε  και για την χασούρα των πλουσίων !!!

Βρε βάσανα που έχει  η παλιοζωή .

Παιδιά  , υπενονή , θα έρθουν καλύτερες μέρες ,  τι άλλο να πούμε !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.