Φτερά έκαναν 100.000 ευρώ από τα ταμεία του Δήμου Τρικκαίων!

8 Νοεμβρίου, 2016 11:40 Επιμέλεια: /

dimarxeioptrikalwn_dce

Ταμειακό έλλειμμα βρέθηκε στο Δήμο Τρικκαίων.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το έλλειμμα ανέρχεται σε 100.000 ευρώ περίπου και εντοπίστηκε από τη δημοτική αρχή την περασμένη εβδομάδα, ενώ νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για ποσό της τάξης των 200.000 ευρώ!
Ηδη η δημοτική αρχή έχει διατάξει ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συγκεκριμένου υπαλλήλου, ενώ ενημέρωσε σχετικά και την εισαγγελία Τρικάλων.
Το έλλειμμα φαίνεται να υπήρχε προ πενταετίας περίπου και παρότι έγιναν κατά καιρούς έλεγχοι από οικονομικούς επιθεωρητές αλλά και από ορκωτούς λογιστές δεν βρέθηκε, πιθανότατα γιατί «καλύπτονταν» με τρόπο που δεν μπορούσαν να βρουν οι ελεγκτές.
Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Δημ. Παπαστεργίου επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα ηλεκτρονικής εφημερίδας δεν ξέρουμε αν πρόκειται για σκάνδαλο και υπεξαίρεση ή υπήρξε κάποιο λογιστικό λάθος ενώ για το θέμα όπως τόνισε ενημερώθηκαν και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.
Επίσης σύντομα θα διενεργηθεί διαχειριστικός και λογιστικός έλεγχος από ορκωτούς λογιστές

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.