Φοβούνται κάτι;

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
21 Απριλίου 2017, 19:40

Το τελευταίο διάστημα μαθαίνω για συναντήσεις επί συναντήσεων από κάποιους που διαφωνούν με τις απαγορεύσεις στα Μετέωρα , κάνοντας μάλιστα επιτροπές για να περάσουν την άποψή τους.

Το Μεγάλο Σάββατο πραγματοποιήθηκε συνάντηση σε καφέ της πόλης με επιλεκτικά καλεσμένα κάποια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής.

Σήμερα μαθαίνω για μια ακόμη συνάντηση για την γνωμάτευση του Περιφερειακού Συμβουλίου περί δράσεων εντός του Ιερού χώρου των Μετεώρων την Τρίτη, που και σ’ αυτή την περίπτωση πάλι υπάρχουν διακρίσεις  σε ΜΜΕ ( λιγότερες αυτή την φορά).

Και διερωτώμαι :

Τι φοβούνται οι διοργανωτές αυτών των συναντήσεων και δεν επιθυμούν την συμμετοχή και την φωνή όλων των Πολιτών αλλά και φορέων σ’ αυτές τις συναντήσεις;

Δεν αντέχουν τον αντίλογο και τον διάλογο  ή θεωρούν ότι όσοι δεν συμφωνούν πλήρως μαζί τους είναι και εχθροί τους ;

 • Σαράντης Μούτος

  Ναι φοβούνται κάτι…! Φοβούνται τον σκοταδισμό που επικρατεί σε αυτήν την πόλη! Φοβούνται ότι άλλοι αποφασίζουν για το καθεστώς που θα επικρατεί! Φοβούνται για όλα αυτά που θα γίνουν για τα παιδιά τους και για τους ίδιους χωρίς την δική τους γνώμη! Φοβούνται…και γι αυτό λένε κάποια στιγμή να σταματήσουν να φοβούνται! Θέλουν πίσω τις ζωές τους , τις δουλειές τους ,θέλουν να χαίρονται τη φύση και τα πανέμορφα Μετέωρα χωρίς παράλογες απαγορεύσεις! Θέλουν να συνυπάρχουν με τους μοναχούς και όχι να είναι ευνοημένοι , υποτελείς ή και πολέμιοι αυτών ! Όσο για το «παράπονο» ως προς τα ΜΜΕ, σας πληροφορώ ότι όλες οι συναντήσεις ήταν ανοικτές προς όλους! Όποιος ήθελε να στηρίξει αλλά και να καλύψει όλα αυτά τα σημαντικά γεγονότα απλά θα μπορούσε να παρευρεθεί! Αλλά απ’ ότι βλέπω άλλα γεγονότα είναι αυτά που ενδιαφέρουν το site σας!

 • Μιχάλης

  Πολύ δράμα βρε λεβέντη μου! Δακρύσαν και τα πεζοδρόμια…

  • Σαράντης Μούτος

   Μου αρέσει πολύ το δράμα! Δεν μου είναι όμως πολύ ευχάριστα τα χιουμοριστικά σχόλια χωρίς ονοματεπώνυμο! Είναι σαν να μιλάει το «τίποτα»…και με το «τίποτα» δεν μπορώ να κάνω κουβέντα!

 • Yorgos Paiktour

  Ωραίες απορίες! Θα είχε δημοσιογραφική βάση αν ο αρθρογράφος εξέφραζε τις ίδιες απορίες για τον τρόπο που με υπόγειες και κρυφές διαβουλεύεις, κινδυνεύει ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ χώρος των Μετεώρων, να γίνει τσιφλίκι των Μοναστηριών. Ή πως διπλασιασαν τις εκτάσεις οι Μονές ή τα εκατοντάδες ερωτηματα που δημιουργούνται απο τις κινήσεις των Μονών και την ένοχη σιωπή των «δημοσιογραφων».
  Μάθετε πρώτα τις βασικές αρχές τις Δημοσιογραφίας και ίσως στο μέλλον αποκτησεις το δικαίωμα να καλείστε ως δημοσιογράφοι.

 • Gdap

  Όχι, εμείς δεν φοβόμαστε κάτι. Μείνατε στην απέξω, γιατί κάποιος από τους συνεργάτες σας, είναι προδότης της Καλαμπάκας. Όσες φορές καλέστηκε σε παρόμοιες συναντήσεις,δεν έγραψε τα γεγονότα ως έχουν. Με άρθρα του,σπέρνει την τρομοκρατία και δημιουργεί εντυπώσεις. Επίσης έχει στοχοποιήσει συμπολίτη μας,όχι γιατί έχει Προσωπικά μαζί του, αλλά επειδή του το είπε μια Μονή. Δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέριες για το τι άλλο έχει κάνει. Θα πω μόνο, πως αν θέλετε να βρίσκεστε σε συναντήσεις πολιτών, θα πρέπει να έχετε δίπλα σας, καλύτερους συνεργάτες και αμερόληπτους. Ο συγκεκριμένος δεν είναι δημοσιογράφος. Είναι ένας τραπεζικός υπάλληλος και κάποιες φορές, υπάλληλος σε μόνη, έχοντας αναλάβει τα δελτία προπαγάνδας.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .