Φούσκωσε το ποτάμι και φοβούνται τα χειρότερα

13 Μαρτίου, 2016 09:46 Επιμέλεια: /

DSCN0644_DCE

Ανησυχία επικρατεί στην Καλαμπάκα για τις συνέπειες που θα έχει η ισχυρή νεροποντή που συνεχίζεται  στην περιοχή από το Σάββατο το πρωί.

Η μεγάλη ανησυχία έγκειται στο γεγονός ότι το ποτάμι άρχισε να κατεβάζει πολύ νερό και υπάρχει φόβος για την ¨τραυματισμένη ¨γέφυρα της Διάβας.

Αυτοί που ανησυχούν περισσότερο είναι οι Διαβίτες που δεν σταματούν , υπό βροχή , να πάνε στο γεφύρι και να το κοιτούν με αγωνία.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρχει μεγαλύτερη ζημιά ( αν και κάποιοι επιμένουν ότι υπάρχει κάποια περαιτέρω  μικρή καθίζηση )  και η γέφυρα θα μείνει όρθια έως ότου αρχίσει η αποκατάσταση.

Οι καιρικές προβλέψεις για τις ερχόμενες ημέρες είναι δυσοίωνες…

DSCN0636_DCE DSCN0638_DCE DSCN0639_DCE DSCN0640_DCE DSCN0641_DCE DSCN0643_DCE DSCN0635_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.