Φωτεινό Καλαμπάκας – “Ξεφυτρώνουν” νέα μελίσσια από αγνώστους

17 Ιουνίου, 2016 11:38 Επιμέλεια: /

melissia2

Ένα σοβαρό θέμα γνωστοποίησε μέσω του Ράδιο Σταγών πριν από λίγο ο πρόεδρος της Τ.Κ. Φωτεινού κ. Βαβίτσας.

Ο κ. Βαβίτσας έκανε γνωστό ότι τις τελευταίες ημέρες στο Φωτεινό Καλαμπάκας άγνωστοι πηγαίνουν τη νύχτα και στήνουν μελίσσια. Όπως είπε χαρακτηριστικά κάθε πρωί βλέπουν όλο και περισσότερα μελίσσια και μάλιστα σε σημεία τα οποία εμποδίζουν να περάσουν τα κοπάδια δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στους βοσκούς.

Για το ίδιο θέμα μίλησε κ ο Αντιδήμαρχος κ. Ανγνωστόπουλος ο οποίος χαρακτήρισε το θέμα πολύ σοβαρό και τόνισε πως αρκετά από τα μελίσσια έχουν στηθεί από άτομα που ήρθαν ακόμη και από την Πελοπόννησο. Επισήμανε ότι το πρόβλημα εντοπίζεται εκτός από το Φωτεινό και στον Κονισκό και πως αν δεν συμμορφωθούν οι υπαίτιοι τότε το ζήτημα θα επιληφθεί η αστυνομία.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.