Συμβαίνει τώρα – Παρανάλωμα του πυρός εργοστάσιο επεξεργασίας μαλλιών στην Αύρα Καλαμπάκας

admin
admin
23 Ιουλίου 2015, 18:33

Τεράστιες είναι οι καταστροφές σε εργοστάσιο επεξεργασίας μαλλιών από την φωτιά που ξέσπασε πριν λίγο και μαίνεται λίγο έξω από το Χωριό Αύρα Καλαμπάκας.

Μεγάλη Πυροσβεστική δύναμη με πολλά οχήματα προσπαθεί ώρες τώρα , να θέσει υπό έλεγχο την φωτιά που μαίνεται στο ένα κτήριο του εργοταξίου.

Η φωτιά ξέσπασε περί τις 4.00 το απόγευμα και μέχρι τώρα έχει μεταδοθεί  σε όλο το κτήριο αφού το υλικό είναι  πολύ εύφλεκτο. Μεγάλη είναι  και η θερμοκρασία που αναπτύχθηκε εντός του κτηρίου ( λόγω υλικού )  , κάνοντας το έργο των Πυροσβεστών ακόμη πιο δύσκολο.

Δεκαπέντε  άνδρες της Πυροσβεστική υπό του Διοικητή κου Τσιορλίδα  δίνουν μάχη μάχη για να σώσουν το υπόλοιπο κτηριακό συγκρότημα.

Το ένα κτήριο καταστράφηκε ολοσχερώς με τις ζημιάς να είναι ανυπολόγιστες αφού εκτός του περιεχομένου σ΄ αυτό όλη η σκεπή ήταν καλυμμένη από φωτοβολταϊκά πάνελ τα οποία και αυτά καταστράφηκαν.

Η κατάσβεση πραγματοποιείται υπό την παρουσία Αστυνομικής Δύναμης , υπαλλήλων της ΔΕΗ αφού έκοψαν την ρευματοδότηση για να ξεκινήσει η πυρόσβεση αλλάκαι την βοήθεια υδροφόρων του Δήμου Καλαμπάκας.

Υπεύθυνοι για τα αίτια έναρξης της φωτιάς είναι οι άνδρες του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Καλαμπάκας.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .