Καίει ακόμα η φωτιά που κατέστρεψε μεγάλο μέρος του ξενοδοχείου ¨Μαντάνια ¨ στον Ασπροπόταμο – Εικόνες

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
9 Ιουνίου 2016, 18:20

Η φωτιά ξεκίνησε σήμερα  το μεσημέρι από την κουζίνα του ξενοδοχείου και λόγω των υλικών επεκτάθηκε στο εστιατόριο και στην στέγη του ξενοδοχείου.

Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική που οχήματα από την Καλαμπάκα , τα Τρίκαλα , την Πύλη  ακόμη από  την Καρδίτσα και την Λάρισα μετέβησαν στην περιοχή για να λάβουν μέρος στην πυρόσβεση.

Η απόσταση προσέγγισης  ήταν πολύ μεγάλη και έτσι χρειάστηκε χρόνος για να φτάσουν τα οχήματα και να ξεκινήσουν το έργο της κατάσβεσης , πράγμα που βοήθησε στην επέκταση.

Ειδοποιήθηκε και ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κος Βουρλίτσης  για να στείλει υδροφόρες του Δήμου αλλά η λύση αυτή δεν βοηθούσε αφού η φωτιά ήταν εσωτερικά του κτηρίου.

Στην περιοχή αυτήν την ώρα βρίσκεται ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης αλλά και ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης για να βοηθήσουν όπου μπορούσαν.

Επιχειρούν ακόμη  τουλάχιστον 6 οχήματα με άνδρες της Πυροσβεστικής για να αποκόψουν την φωτιά ώστε να μην επεκταθεί στο υπόλοιπο κτήριο αλλά και στις δεξαμενές καυσίμων.

Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες αφού ένα μεγάλο μέρος του κτηρίου ( κουζίνες , εστιατόριο , καφετέρια  κ.λ.π. ) καταστράφηκε ολοσχερώς .

mantania fotia (1) mantania fotia (3) mantania fotia (4) mantania fotia (5) mantania fotia (6)

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .