Καίει ακόμα η φωτιά που κατέστρεψε μεγάλο μέρος του ξενοδοχείου ¨Μαντάνια ¨ στον Ασπροπόταμο – Εικόνες

9 Ιουνίου, 2016 18:20 Επιμέλεια: /

mantania fotia (2)

Η φωτιά ξεκίνησε σήμερα  το μεσημέρι από την κουζίνα του ξενοδοχείου και λόγω των υλικών επεκτάθηκε στο εστιατόριο και στην στέγη του ξενοδοχείου.

Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική που οχήματα από την Καλαμπάκα , τα Τρίκαλα , την Πύλη  ακόμη από  την Καρδίτσα και την Λάρισα μετέβησαν στην περιοχή για να λάβουν μέρος στην πυρόσβεση.

Η απόσταση προσέγγισης  ήταν πολύ μεγάλη και έτσι χρειάστηκε χρόνος για να φτάσουν τα οχήματα και να ξεκινήσουν το έργο της κατάσβεσης , πράγμα που βοήθησε στην επέκταση.

Ειδοποιήθηκε και ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κος Βουρλίτσης  για να στείλει υδροφόρες του Δήμου αλλά η λύση αυτή δεν βοηθούσε αφού η φωτιά ήταν εσωτερικά του κτηρίου.

Στην περιοχή αυτήν την ώρα βρίσκεται ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης αλλά και ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης για να βοηθήσουν όπου μπορούσαν.

Επιχειρούν ακόμη  τουλάχιστον 6 οχήματα με άνδρες της Πυροσβεστικής για να αποκόψουν την φωτιά ώστε να μην επεκταθεί στο υπόλοιπο κτήριο αλλά και στις δεξαμενές καυσίμων.

Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες αφού ένα μεγάλο μέρος του κτηρίου ( κουζίνες , εστιατόριο , καφετέρια  κ.λ.π. ) καταστράφηκε ολοσχερώς .

mantania fotia (1) mantania fotia (3) mantania fotia (4) mantania fotia (5) mantania fotia (6)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.