“Φιλανθρωπικό” καλάθι έβαλαν σήμερα οι Καλαμπακιώτες και οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας

11 Μαρτίου, 2017 21:22 Επιμέλεια: /

DSC_0229

Ένας μοναδικός αγώνας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό της Καλαμπάκας.

Ένας αγώνας που είχε έναν και μοναδικό σκοπό, τη στήριξη του 6χρονου Καλαμπακιώτη Γιώργου που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Η ομάδα του Α.Ο.Καλαμπάκας και οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας έπαιξαν μπάσκετ για αυτό τον σκοπό.

Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο δείχνοντας πως η Καλαμπάκα ξέρει να αγκαλιάζει τέτοιες πρωτοβουλίες και απόλαυσε μεγαθήρια του Ελληνικού μπάσκετ να παίζουν για αυτόν τον καλό σκοπό.

Δεν έλλειπε κανείς από αυτή τη μεγάλη γιορτή, το σύνθημα ένα και μοναδικό, ο Γιώργος να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Μια ευχή που έβγαινε από το στόμα όλων.

Πριν τον αγώνα πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις και ομιλίες και στη συνέχεια το κυρίως πιάτο, ο αγώνας που ευχαριστήθηκαν και οι αγωνιζόμενοι και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο.

Πολλά συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για την σημερινή πρωτοβουλία.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.